CHP Karabağlar'da Sözüpek'ten miting gibi adaylık açıklaması!

TAKİP ET

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek, mitingi gibi bir açıklamayla adaylığını ilan etti. Başkan Sözüpek, 'CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı adaylığı için siz değerli üyelerimizin seçtiği delegelerimizden yetki isteyerek mücadeleye devam diyoruz. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi, yaşasın örgütlü mücadelemiz ve yaşasın Karabağlar örgüt' dedi

FATMA SEVDİ/ İZMİR GÜNDEMİ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kongre süreci tüm hızıyla devam ediyor. İzmir’in metropol ilçerinden olan Karabağlar’da sandık 27 Ağustos’ta kurulacak. İki adayın yarışacağı kongrede mevcut ilçe başkanı Bülent Sözüpek, adaylığını açıkladı. Açıklamanın yapılacağı alana gençlik kolları üyelerinin hazırladığı kortejle gelen Başkan Sözüpek’i coşkuyu katladı. İlçe başkanlığı önünde toplanan partililere seslenen CHP’li Sözüpek, “Karabağlar’ın bir evladı olarak bu güzel ilçemizi daha aydınlık yarınlara kavuşturmak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum” dedi.

Başkan Sözüpek, “Bugün Cumhuriyet Halk Partisi’nin Karabağlar İlçe Örgütü adayı olarak karşınıza çıkmanın gururunu yaşıyorum. Bizler bu örgütün birer ferdi olarak Karabağlar’ı daha yaşanılabilir daha adil ve kucaklayıcı bir yer haline getirmek için yola çıktık. Uzun yıllardır AKP iktidarına karşı verdiğimiz mücadele baskı ve zorluğa karşı ayakta kalarak Cumhuriyeti ve değerlerini korumaktayız. Nitekim son seçimlerde sizlerin ortaya koyduğu azim ve kararlılıkla Karabağlar’da oyumuzu yüzde 64’ün üzerine çıkarttık. Tüm birliğimizle enerjimizi böylesi bir zamanda ortaya koyma zorunluluğunu görüyor ve asla adalet aramaktan vazgeçmiyoruz” dedi.

 

‘HERKESLE KUCAKLAŞACAĞIZ’

Sözüpek, “Cumhuriyetimizin teminatı sosyal devletin savunucusu ülkemizin yıllardır her türlü zorluklara rağmen dimdik ayakta duran geleceğe umutla bakan CHP’nin bir neferi olmaktan gurur duyuyorum. Sevgili yol arkadaşlarım benim adım Bülent Sözüpek. Karabağlar’ın bir evladı olarak bu güzel ilçemizi daha aydınlık yarınlara kavuşturmak için elimden gelen her şeyi yapacağıma söz veriyorum. Gençlerimizin geleceğe umutla baktığı adaletin yeniden inşaa edildiği halkça paylaşım olduğu partimizin temel ilkesi olan birleştiricilik anlayışıyla herkesle kucaklaşacağız. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadık, bırakmayacağız” diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU ÖVGÜSÜ

Sözüpek, “Sayın genel başkanımızın dürüstlüğü, ilkeli duruşu, vatanseverliği hepimizin aydınlık geleceğidir. Böylesi bir ortamda CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı adaylığı için siz değerli üyelerimizin seçtiği delegelerimizden yetki isteyerek mücadeleye devam diyoruz. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi, yaşasın örgütlü mücadelemiz ve yaşasın Karabağlar örgütü” diyerek sözlerini noktaladı.

BEYAZ FULAR AYRINTISI!

İlçe başkanlığı önünde toplanan CHP’li kadın üyeler, Bülent Sözüpek’e destek verdi. Kadın üyeler, boyunlarına taktıkları beyaz fularlarla 27 Ağustos’ta gerçekleşecek kongrede beyaz listeyi destekleyeceklerini sembolik olarak ifade ettiler.

bülent sözüpek Karabağlar CHP