CHP Karabağlar'da tansiyon düşmüyor! CHP'li Demir'den, Başkan Yardımcısı'na sert sözler!

TAKİP ET

CHP Karabağlar'da  Özgür Mahallesi'nde dün yaşanan kavganın yankıları  sürüyor.

CHP Karabağlar’da sular Özgür Mahallesi’nde yaşanan gerilimin ardından tansiyon düşmüyor.  Sandığın kurulduğu yere Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan’da gitmiş, tepkilere neden olmuştu. CHP’li Nahide Demir'de  sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda Belediye Başkan Yardımcısına yüklendi. Demir,  ‘Başkan yardımcısı talimatıyla şiddete başvurdular. 60 kişiyi darp ettiler’ dedi.
 
 Mavi listede yer alan delege adayları (Hasan Doğan- Mustafa Yılmaz-Onur Kanık) adına açıklama yapan CHP’li Nahide Demir, şunları söyledi;
 
“Barış Mahallesinde savaş çıkaran beyaz liste yapıcıları kadın genç yaşlı demeden meclis üyesi ve Belediye Başkan yardımcısı talimatı ile şiddete başvurdular. Kadın ve yaşlı demeden el kaldırıp iki kişiyi 60 kişi ile darp ettiler. Olaylar bittikten sonra gelen il yöneticisinin de beyaz liste yandaşlarına katkılarını göz ardı etmemek gerek . Sonuç olarak zaten alamayacakları Barış mahallesi seçimi iptal edildi . İlçe Başkanı tenezzül edip gelmek zahmetine dahi girmedi. Mahalle sakini olmayanları azmettirip koruyanlar koltuk ve makam sevdalısıdır . CHP'sinin Bizler gibi DAVA ADAMI'na ihtiyacı vardır! Mafyacılık oynayanların yeri CHP'si değildir” dedi.