CHP Karabağlar'dan Aslanoğlu'na tam destek!

TAKİP ET

CHP İzmir İl kongresine sayılı günler kala CHP Karabağlar İlçe örgütünü ziyaret eden İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'na tam destek geldi.

İZMİR GÜNDEMİ/ CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP’nin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında ilçe başkanlıklarına ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda yaptığı ziyaretlerde CHP Karabağlar İlçe örgütüyle buluşan Aslanoğlu’na 16 Eylül’deki il kongresi öncesinde tam destek geldi. İl Başkan adaylığını açıklayan ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da adaylığını desteklediği Şenol Aslanoğlu’na İlçe Başkanı Bülent Sözüpek’in il delegelerinin imzalarını verdi.

 

 

İlçe örgütüyle buluşan Aslanoğlu’n adaylık sürecinde başarılar dileyen İlçe Başkanı Bülent Sözüpek, “Biz Karabağlar ilçesi olarak kongre sürecini geride bıraktık. Büyük kurultaya giderken Sayın Genel Başkanımızın da tam desteğini alan Sayın İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu’na bugün il delegelerimizin imzalarını verdik. Yerel seçimler öncesinde yapacağımız kurultayla daha da güçlenerek çıkacağımıza şüphemiz yok. Sayın İl Başkanımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 

bülent sözüpek Şenol Aslanoğlu İzmir CHP