CHP Karabağlar, engelli yurttaşlarla iftarda buluştu

TAKİP ET

CHP Karabağlar İlçe Örgütü, engelli yurttaşlar ile iftar programında buluştu. İlçe Başkanı Sözüpek, 'Halil İbrahim soframızı büyütmeye devam edeceğiz' dedi.

İZMİR GÜNDEMİ/ Karabağlar’da engelli yurttaşlar CHP Karabağlar ilçe Başkanlığı Engelli Komisyonu (Başaranlar) tarafından düzenlenen iftarda buluştu.

 

Karabağlar Belediyesi Kibar Hizmet Merkezi’nde düzenlenen iftar programına CHP Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek’in ev sahipliğinde Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP İzmir İl Başkan Yardımcıları Orhna Polat, Şule Kavak, Ali İhsan Yıldız, Saadet Partisi Eymen Ünalan,  İYİ Parti İlçe Başkanı Aysel Ersöz,  DEVA Partisi Abdullah Kaya, Gelecek Partisi Özgür Cihan Turan,  56 mahallenin muhtarı ve engelli yurttaşlar ile aileleri katıldı.

İftarın ardından konuşan CHP Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek,”İlçe örgütümüz tarafından düzenlenen iftar yemeği programımıza hoş geldiniz diyor sizleri saygılarımla selamlıyorum. Ramazan ayı ülkemize ve tüm insanlığa huzur, hoşgörü ve barış getirmesini diliyorum. Ramazan, her bireyin içtenlikle kendisiyle yüzleştiği, kendisini yenilediği, iç dünyasını tazelediği ve her yıl insanlığı daha iyiye taşımak üzere gelen bereketli bir aydır. İnsanlar arasında dayanışma ruhunun, yardımlaşmanın ve kalp birliğine vesile olan Ramazan ayı, sahip olduğumuz nimetlere şükretmemizi ve bu nimetlere sahip olmayan ihtiyaç sahiplerini kendimizden önce düşünmemiz gerektiğini bizlere anımsatır. Sevgiyle samimiyetle paylaştığımız birbirimize tebessüm etmeyi unutmadan, kırmadan ve üzmeden saygı ve hoşgörü göstererek bu kutsal ayın gerçek amacına ulaşmasını sağlayabiliriz” diye konuştu.

 

Sözüpek, “Unutmayalım ki, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz. Halil İbrahim soframızı büyütmeye devam edeceğiz. Sizlerle aynı sofrayı  paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Tekrar hoş geldiniz ve Allah kabul etsin” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Karabağlar bülent sözüpek CHP Karabağlar İzmir engelli bireyler