CHP Karabağlar sandık başında!

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de ilçe kongre takvimi son gününde  yoğun mesai yaşanıyor. Gözlerin çevrildiği Karabağlar kongresinde yarış 2 adaylı olacak.

İZMİR GÜNDEMİ/ Mustafa Necati Kültür Merkezi’nde başlayan kongreye CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP İzmir geçmiş dönem milletvekilleri Tacettin Bayır,  Bedri Sertel, Musa Çam, eski ilçe başkanı ve milletvekili adayı Mehmet Türkbay katıldı

Divan başkanlığına Yüksel Taşkın getirildi.

‘Değişim’ sloganları ile gerçekleştirilen kurultay sürecinde kritik bir role sahip olan delege seçimlerinde İzmir’in birçok noktasında tartışmalar yaşanırken, Pazar günü mesaisinde ise Karabağlar örgütü sandık başına gidiyor.

  Göreve gelişinin ardından yürüttüğü çalışmalar sonrası örgütten tam destek alan Bülent Sözüpek önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek ilçe kongresinde de bu kez seçilerek göreve gelmek için aday  oldu. 

 Emel Tangobay’da ilçe başkanlığı için delegelerin oyunu arayacak. Meclis üyeliği ve parti eğitmenliği gibi bir çok kademede geçmişte görev almıştı.

chp karabağlar