CHP Karşıyaka'da devir teslim töreni yapıldı

TAKİP ET

CHP Karşıyaka'da hafta sonu gerçekleştirilen kongrenin ardından ilçe başkanlığına seçilen Levent Güçlü mazbatasını alarak göreve başladı.

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen devir teslim töreninde, Levent Güçlü koltuğu Rafet Yacan'dan devraldı
CHP'de kongre süreci tam gaz sürerken, İzmir'de kongresi tamamlanan ilçelerden Karşıyaka'da devir teslim töreni düzenlendi.

İlçede taraflar arasında uzlaşı sağlanmasının ardından 19 Ağsutos Cumartesi günü gerçekleştirilen kongrede tek aday olan Levent Güçlü ilçe başkanı seçildi.

Levent Güçlü mazbatasını alarak göreve başladı. 

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen devir teslim töreninde, Levent Güçlü bayrağı Rafet Yacan'dan teslim aldı.

Törene Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, eski İzmir İl Disiplin Kurulu Başkanı Birol Soylu, eski İlçe Başkanı Adnan Alabay, Karşıyakaspor taraftar lideri Hakan Sunay, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Yacan görevde kaldığı süre boyunca elinden geleni yaptığını belirterek, partililerden 'helallik' istedi.

BAŞKAN TUGAY: ARTIK SEÇİMLERE HAZIRLANMALIYIZ

Belediye Başkanı Cemil Tugay ise konuşmasında birlik, beraberlik vurgusu yaparken,  "15.000 üye herkes aynı düşünemez farklı fikirlere saygı duymalıyız yeterki hakaret olmasın.Herkesi yönetime almak sayısal olarak mümkün değildir. Kırgın olanları anlıyorum ama bu dönem böyle oldu umarım önümüzdeki dönemdeki listelerde yer bulursunuz. Kurultay için birlik beraberlik içinde girmeliyiz. Kurultayda kimin aday olduğu şu an belli değil Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu aday olacak gibi ve şu an bu tartışmalar yersiz. Uzlaşmadaki listelere sadık kaldık ve bu uzlaşmanın neticesinde tartışmalar bitmiştir. Artık yeni döneme ve seçimlere hazırlanmalıyız. Yeni dönem yöneticilere ve ilçe başkanımız Levent Güçlü'ye özel olarak teşekkür ediyorum. Çünkü muhtarlık görevinden, ticaretinden ve ailesine ayıracağı zamandan dolayı teşekkür ederim. Ailesinden şimdiden özür diliyorum" dedi.

İlçe Başkanı Levent Güçlü ise, "Zor bir görev aldık kritik bir zamanda önümüzde kısa zaman sonra yerel seçim var bir an önce örgütü ayağa kaldırmalıyız. Banan güvenen herkese teşekkür ederim" dedi.

Öte yandan Levent Güçlü, eski yönetime teşekkür edip birer plaket taktim etti.

chp karşıyaka