CHP'li Bakan'dan Yozgat emniyetine 'Kürşat Kılıç' tepkisi

TAKİP ET

AKP Yozgat İlçe Başkanı Kürşat Kılıç'ın istifasının ardından ortaya çıkan uyuşturucu görüntülerinden sonra Yozgat Emniyet Müdürlüğü'nden skandal bir açıklama geldi. Bu açıklamaya tepki gösteren CHP'li Bakan, 'Hakikaten bir il Emniyet Müdürlüğü böyle bir açıklama yapmış olabilir mi?' diyerek sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu.  

Furkan KARAKOCA-İZMİR GÜNDEMİ AKP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, önceki akşam saatlerinde Facebook’ta yaptığı paylaşımla görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Kılıç, “İşlerimin yoğunluğu sebebi dolayısıyla AKP Merkez İlçe Başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Her daim Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a ve Partimize bağlılığım devam edecektir. Kamuoyuna saygılarımla duyurulur" ifadelerini kullandı.  

EMNİYETTEN SKANDAL AÇIKLAMA 

İstifanın ardından ortaya çıkan video kayıtlarında AKP'li Kılıç'ın uyuşturucu kullandığı iddia edildi. Bu iddiaların ardından Yozgat Emniyet Müdürlüğü’nden skandal bir açıklama geldi. “Yozgat Eski Merkez İlçe Başkanı K.K.; işyerinde komplo kurularak gizli görüntüler çekildiğini, bu görüntüler üzerinden şantaj yapılarak para istendiği, buna karşı çıkması üzerine gizli çekilen görüntülerinin servis edildiği yönünde şikayeti üzerine, 3 şahıs gözaltına alınmış, bunlardan 1’i  tutuklanmıştır.  2 şahsın adli işlemleri sürmektedir” dendi   

CHP'Lİ BAKAN'DAN EMNİYETE TEPKİ 

 Yozgat Emniyet Müdürlüğü’nün Kürşat Kılıç’ı korumaya yönelik bu skandal paylaşımın ardından bir tepki de CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan’dan geldi.  Sosyal medya hesabından, Yozgat Emniyet Müdürlüğü'nü sert bir dille eleştiren CHP’li Bakan, “Hakikaten bir il Emniyet Müdürlüğü böyle bir açıklama yapmış olabilir mi? Devletin polisi bir siyasi partinin eski ilçe başkanı adına kamuoyuna açıklama yapıyor.“ dedi. 

 

merkez bankası dolar euro murat bakan CHP izmir politika kürşat kılıç yozgat emniyet müdürlüğü Ceyhun Fersoy Yerli Malı Haftası