CHP'li Bekir Çakmak'tan seçim mesajı: 'Bahar gelecek'

TAKİP ET

Seçime geri sayarken Türkiye belki de büyük bir değişime hazırlanıyor. Yeni bir Türkiye'yi değerlendiren ve iktidarın kadrolarındaki liyakatsizliğe dikkat çeken CHP İzmir Milletvekili Aday Adayı Bekir Çakmak, '15 Mayıs'tan itibaren Türkiye'ye bahar geleceğini düşünüyorum. Kılıçdaroğlu'nun vizyonu ortadadır, vatandaşımızın rahata ereceğini biliyorum'dedi.

Aylin Bayram/ İZMİR GÜNDEMİ- CHP İzmir Milletvekili Aday Adayı Bekir Çakmak 11 yıl SGK’da çalıştıktan sonra kurumsalı bırakıp özel sektöre geçmişti. Devlet kurumlarındaki liyakatsiz sisteme dikkat çeken Çakmak, “Devletin geldiği nokta kötü atamalarla dibe çökmüş durumda” dedi.

 

PARTİ DEĞİL DEVLET MEMURUYDUK!

SGK’da Kılıçdaroğlu’na yöneltilen eleştirilerin yersiz olduğuna dikkat çeken CHP İzmir Milletvekili Aday Adayı Bekir Çakmak, “Göreve başladığımda SGK’nın hali hazırda borç stoku 30 milyardı. Kurumda nispeten daha liyakatli yöneticiler vardı. Son 4 yıla kıyasla daha liyakatli. Hiç alakası olmayan insanlar kurumda yönetici konumlarına getirildi. Ve bu insanlar Sayın Kılıçdaroğlu’na dil uzatma cüretinde bulunuyorlardı. İster istemez bizler de stres ve sıkıntı içerisinde dişimizi sıkarak görevimizi memur olarak, parti memuru değil de devletin memuru olarak ve bunun bilinciyle devam ettik. Devletin geldiği nokta kötü atamalarla dibe çökmüş durumda” dedi.

“BAHAR GELECEK”

Seçimlere gün sayarken yeni Türkiye’ye umutla baktığını dile getiren Çakmak, “Geleceğe çok umutlu bakıyorum. 15 Mayıs’tan itibaren Türkiye’ye bahar geleceğini düşünüyorum. Güzelliklerle dolu bir Türkiye bekliyorum. Yeni Türkiye’ye demokrasinin gelmesiyle birlikte ekonomik anlamda da vatandaşlarımızın refaha ericeklerini düşünüyorum. Sayın Kılıçdaroğlu’nun vizyonu ortadadır, vatandaşımızın rahata ereceğini biliyorum”dedi.

 

chp kılıçdaroğlu seçim milletvekili aday adayı bekir çakmak chp izmir chp izmir yerel seçim