CHP'li gençlerden dikkat çeken site!

TAKİP ET

CHP Gaziemir Gençlik Kolları,  Utanç Müzesi adını verdikleri web sitesi kurdu. Sitede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarına ilişkin bilgiler yer aldı. 

CHP Gaziemir Gençlik Kolları Türkiye Utanç Müzesi adı altında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  2014 yılından itibaren söylemlerini inceledi ve içlerinden sayısı 400’e varan birbirinden şüpheli birçok söylemi tespit ettikleri iddia ettiler. Daha öncesinde bu söylemlerin 200'e yakınını Türkiye Utanç Müzesi adı altında Gaziemir Festival Alanında sergileyen gençler bu seferde bir ilke imza atarak bunları herkesin ekleme yapabileceği "trutancmuzesi.com" adı altında bir site haline dönüştürdü.

"Dehşet verici"

CHP Gaziemir Gençlik Örgütü Başkanı Baran Manav, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: "1 seneyi aşan bir çalışmanın sonucu olarak interaktif bir internet sitesi geliştirdik. Halkımız siteyi ziyaret ederek Erdoğan'ın söylediği yalanları ve doğrularını kaynakları ile görebiliyorken aynı zamanda kendi tespit ettikleri yalanlarıda bize ulaştırabiliyor. Beklenmedik bir katılımı daha 24 saat dolmadan yaşadık. Şuanda sitemize ulaşan on binlerce insan aynı zamanda binlerce yalanı ortaya çıkarmaya çalışmakta. Bizlerin sıkı bir araştırma sürecinden sonra bile ne kadar yalanı gözden kaçırdığımızı halkımız bize tekrardan hatırlattı. 100 yaşına girmiş Cumhuriyet'imizin bu denli yara aldığını görmek bizler için dehşet verici oldu.Girişimimiz burada kalmayacak her vatandaşımızın gerçeği görmesini diliyoruz” dedi.

Açılan site içerisinde de yayınlanan gençlik kolları bildirisi ise şu şekilde:
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ne zaman bir olayla karşılaşırsa, ya da eleştirilerin hedefi olmuşsa; ya nefret söylemleri ya da doğruları saptırma yoluna başvuruyor. Bu söylemlerin Türkiye için kara bir leke oluşturacağı gerçeğini göz ardı ediyor. Çok uzak olmayan bir gelecekte bu ayrıştırmacı söylem tarzının ülkemize vermiş  olduğu zararları hep birlikte göreceğiz bugünde bunların acı gerçeklerini yaşamaktayız. Bir ülkenin Cumhurbaşkanı yaşadığı sarayından canlı yayına çıkıp sokak ortasında öldürülen, asgari ücret ile yaşamaya geçinmeye çalışan, eğlenme özgürce yaşama hakkının bile elinden alındığı, kendi ülkesinde kendi toprağında mülteci konuma düşürülen vatandaşının karşında yalan söyleyebiliyorsa bu ülkede yolunda gitmeyen, bu ülkenin geleceğini tehlikeye atan çok büyük bir sıkıntı var demektir.
Unutulmasın ki; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bu ülkeyi emanet ettiği biz gençler olarak geleceğimizi, kardeşlerimizin geleceğini tehlikeye atılmasına asla izin vermeyecek ve ülkemizin bu kara lekesini ilelebet UNUTTURMAYACAĞIZ.

İnternet sitesini ziyaret etmek için: trutancmuzesi.com

chp gaziemir