CHP'li gençlerden Kotan'a destek!

TAKİP ET

İzmir Gençlik kolları üyeleri, CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan'ın partisinden milletvekili aday adayı olmasını düzenledinledikleri etkinlikle kutladı. Kutlamada konuşan Kotan,'Umut ile sevda ile düş çıktığımız bu yolda, yalnız olmadığımı bana gösterdiğiniz için teşekkür ederim'dedi.

KÜBRA CEYLAN-NUR DAYI/ İZMİR GÜNDEMİ-CHP izmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan’ın siyasi kariyerini milletvekili aday adayı olarak devam etme kararı almasının ardından İzmir CHP gençlik kolları üyeleri ve siyasi isimler, Kotan için tebrik kutlaması düzenledi.

Alsancak Sevinç Pastanesi önünde yürüyüş düzenleyen gençlik kolları üyeleri, CHP izmir İl binası önüne kadar yürüyüş düzenledi. Kotan’ı teferruat ve alkışlarla Kotan’a destek verdiklerini belirtti. 

Tarih bize bunu gösteriyor

Yapılan kutlama karşısında duygulanan Kotan, “Beni çok duygulandırdınız. 3 yıla yakın süredir il başkanlığı yapıyorum. İnanın bu süreçte en mutlu en gururlandığım en çok duygulandığım gün bugün. Umut ile sevda ile düş ile çıktığımız bu yolda yalnız olmadığımı bana gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. İzlerle yol yürümek yoldaş olmak benim için çok gurur verici. Kutlu mücadelenin her zaman sonunda kazanç vardır. Tarih bize bunu gösteriyor. Bugün de burada kutlu örgütlü yapımızla birlikte İzmir’in tüm gençleri beni çok mutlu ettiniz. Örgütlenerek kazanacağımıza inanıyoruz. İnşallah İzmir’imizi sizleri, gençleri en iyi şekilde temsil edilebilmesi noktasında mecliste elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. İyi ki varsınız” dedi.

İnanıyoruz ki zafer Cumhuriyetin olacaktır

destek verdiğini söyleyen CHP Güzelbahçe Gençlik Başkanı Devrim Seyrek, Kotan’ın adaylığını kutlayarak,

 “Sevda ile umut ile düş ile diyerek çıktığımız bu yolu taçlandırdırmak adına öncelikle böyle anlamlı bir konuşmanın onurunu yaşatan gençlik örgütlerimize teşekkür ediyorum. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim tarihimizin en önemli seçimi olmakla birlikte Türkiye’nin dönüm noktasıdır. Bu noktasında biz gençler olarak inanıyoruz ki zafer cumhuriyetin olacaktır. Biz gençlik örgütleri partinin öz gücü olarak örgütünü bugüne kadar yalnız bırakmayan gücümüze güç katan bir il başkanına sahip olmanın gururu içerisindeyiz. Bizim bu gururumuz tarihten güç alıyor. Çanakkale’de henüz 14-15 yaşında vatanı savunanların torunları olarak cumhuriyet kurulurken Tıbbiyeli Hikmet’in cesur duruşundan geliyor. Bu gurur ile bugün de buradan geliyor. Burada bulunmamızın asıl amacı partili partisiz tüm gençleri sonuna kadar temsil edeceğine inandığımız il başkanımız Burak Kotan’ı, eski il yöneticilerimiz, ilçe başkanlarımız, MYK’larımız, mevcut yönetimler ile birlikte yol yürüdüğümüz nice gençler olarak çıktığımız bu yolda asla yalnız bırakmayacağız. Daha yüksek sesle ve sonsuz inancımızda belirtmek isteriz. Tarihten kurtuluş ve kuruluş felsefesini en iyi bilen kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bütün ümidim diye nitelendirdiği biz gençlere artık bugün sahnede olmak zorundayız. Çünkü biz gençler tarihin en önemli seçiminde umudu, düşü, hayali ve vatan sevdasını en büyütecek olanlarız. Tüm CHP İzmir gençlerinin il başkanını milletvekili olarak görmesi en güzel düşüdür. Bu düşü, hayali tüm parti büyüklerimiz il ve ilçe başkan ve yöneticilerin büyüteceği umuduylayız. Ve bu süreci biz gençlerle birlikte yürüteceği inancındayız. Gençliğimizin, Cumhuriyet ve Atatürk sevdamız olacağının ateşiyle sizleri selamlıyoruz. İl başkanımız Burak Kotan’ın çıktığı bu yolun hayırlara vesile olmasını diliyoruz”şeklinde konuştu.

Chp izmir gençlik Siyaset izmir