CHP'li İlhan: Bayraklı Türkiye'ye örnek olacak

TAKİP ET

Bayraklı Belediye Başkanı aday adayı CHP'li Güven İlhan Tepekule Kongre Merkezi'nde basın mensupları ile bir araya geldi. CHP'li Güven İlhan projelerini anlatarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İlhan, 'Bayraklı' da yapacağımız bu çalışmalarla tüm Türkiye' ye örnek teşkil edecektir' dedi.

Esra Açıkyıldız/ İzmir Gündemi 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi İzmir’de aday adaylık çalışmaları başladı. Bayrak’lı Belediye Başkanı aday adayı CHP’li Güven İlhan, Bayrak’lı Tepekule Kongre Merkezi’nde düzenlenen kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi. Bayraklı’ya dair planlarını anlatan CHP’li Güven İlhan basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İlk adaylık sürecine milletvekilliği aday adaylığı ile başlayan CHP’li Güven İlhan, 5 yıldır Bayraklı Belediyesi’ni yönetmeye hazırlanıyor. Bu süreçte Bayraklı ilçesini tüm mahallelerini, sokaklarını, sorun analizlerini yaptığını belirten İlhan, toplantıda şu ifadelere yer verdi.”2018 yılına gelindiğinde ilk adaylık sürecim milletvekili aday adaylığım oldu ve bu gerçekleşmedi ancak, o günden bugüne 5 yıl boyunca Bayraklı ilçesini tüm mahallelerini, sokaklarını, sorun analizlerini yaptım. Bunlarla ilgili çözümler ürettim çözümler üretmekle kalmayıp bu projelerle ilgili finansman çözümlerini de çıkardım bunun sonucunda da bu elimde gördüğünüz bu kitapçık ortaya çıktı. Türkiye’nin 922 ilçesinde içerisinde Bayraklı’ da yapacağımız bu çalışmalarla tüm Türkiye’ ye örnek teşkil edecektir.”

“EN ACİL SORUN KENTSEL DÖNÜŞÜM”

Gerçekleştirilen basın toplantısında Bayraklı’nın en acil sorunun kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çeken CHP’li aday adayı, “Bayraklı’da şu anda yapılan kentsel dönüşüm, kentsel dönüşüm değil. Kentsel dönüşüm ada bazında yapılan dönüşümdür. Aynı binayı yıkıp, aynı yere tekrar bina dikiliyor. Bayraklı’da bugüne kadar nitelikli bir kentsel dönüşüm olmadı. Yeni yapılan yapılar var. TOKİ’nin yaptığı yapılar var. İzmir’in ana halterlerinde yapılan dönüşüm kentsel dönüşüm değil, yerinde dönüşüm. Yol sorunu, altyapı sorunu, çöp sorunu, Pazar yeri sorunu… Bayraklı’nın birçok sorunu var. Bu sorunları merkezi hükümet ile de işbirliği yaparak çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

“BAYRAKLI PARMAKLA GÖSTERİLECEK”

Bayraklı’ya dair projelerini anlatan İlhan, “Bayraklı parmakla gösterilecek bir ilçe olarak tüm Türkiye’ ye örnek olacak” dedi. İlhan, proojelerini şu sözlerle ifade etti. “Çocuklar, gençler, yaşlılar, fakir. Öksüz, yetim ve şehit, gazi aileleri, engelliler, kader mahkumları için sivil toplum örgütleri ve Pazar yerleri, tarım vb. daha birçok projemiz var. Bu projeleri hayata geçirmek için belediye başkanı olacağım ve Bayraklı parmakla gösterilecek bir ilçe olarak tüm Türkiye' ye örnek olacak. Bu konuda kararlıyız.”

chp bayraklı güven ilhan