CHP'li Işık'tan İzmirgaz'a ironik mesaj!

TAKİP ET

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Arda Işık İzmirgaz'ın Cumhurbaşkanlığı kampanyasına destek vermesini eleştirdi. 24 Nisan itibariyle oluşabilecek faturanın 1 aylığını Cumhurbaşkanlığı tarafından karşılaşacağı mesajını atan İzmirgaz, kampanyaya tüketimin en yoğun olduğu ayda destek sağlamasıyla eleştiri konusu oldu.

İZMİR GÜNDEMİ- Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Vatandaşlarımızın evlerindeki mutfaklarında ve sıcak su tüketiminde kullandıkları doğalgazı 1 yıl süreyle ücretsiz veriyoruz” açıklamasının ardından İzmirgaz abonelerine 24 Nisan’dan itibaren kullanılacak olan 1 aylık doğalgaz ücret bedelinin karşılacağı mesajını atarak cumhurbaşkanlığı kampanyasına destek verdiklerini açıkladı. Doğalgaz tüketiminin azaldığı Nisan ayında böyle bir destek verilmesine tepki gösteren CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Arda Işık sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada iktidar mesajı vererek İzmirgaz’a seslendi.

“TÜKETİMİN ARTTIĞI AYLAR!”

İzmirgaz gibi özel bir kurumun politik bir duruş sergileyerek abonelerine 1 aylık ücretsiz doğalgaz sağlamalarına tepki gösteren CHP İl Başkan Yardımcısı Arda Işık, “İzmirgaz gibi özel bir kurumun "Doğalgaz tüketimlerinin arttığı aylarda" cumhurbaşkanlığı kampanyasına katıldığının mesajını aldım. Size söz, 15 mayısta İzmirgaz da rahat bir nefes alacak” dedi.

chp chp izmir izmirgaz doğalgaz erdoğan cumhurbaşkanlığı seçimi