CHP'li Özcan ''Vatandaşlarımızın sorunlarının takipçisi olacağız''

TAKİP ET

CHP olağan kongre sürecinde Çiğli'de ilçe başkanlığı seçimlerinde konuşan başkanlık adayı Mert Özcan, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Oktay Güçtekin/ CHP olağan kongre sürecinde Çiğli’de ilçe başkanlığı seçimlerinde konuşan başkanlık adayı Mert Özcan, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Özcan ‘’ Çiğli’de vatandaşlarımız ile birlikte çalışacağız
Özcan ‘’Değerli yoldaşlarım chp çiğli ilçe başlanlığı olarak bu günne kadar her kongre yeni bir  başlangıcın yeni bir sıçramanın başlangıcını oluşturan, olanaklar tanıyan demokrasi şenlikleri olmuştur. İnanıyorum ki bu kongre ötekeleştiren, ayrıştıran değil, birleştiren , sarıp sarmalıyan bütün renkleri kucaklayan bir yönetim vizyonu olacaktır.’’ dedi.

‘’Gücümüze güç katacağız’’
2 yıldır açtığımız beyaz sayfaya yeni yapraklar ekleyerek gücümüze güç katacağız. Kardeşlerim yoldaşlarım 14 yıl önce belediye başkanımızdan devraldığım bu bayrağı o günden itibaren elimden geldiğince şeffaf, hesap verebilen, riyakatı esas alan, demokratik bir  yapıyla 1923 ruhuyla, örgüt emekçilerimiz ile birlikte sokak sokak kapı kapı gezerek analtmaya çalıştık. 26 mahallemizde gece gündüz demeden Çiğlili vatandaşlarımızla birlikte çalıştık.’’ İfadelerini kullandı.

‘’Sorunların takipçisi olacağız’’
Projelerine de değinen Özkan ‘’El ele vererek 2 yıl içerisinde yaptığımız güzel işlere yenilerini ekleyeceğimize inancımız çok yüksek. Önümüzdeki dönemde belediye başkanımızla eş güdümlü çalışma yapacağız.Halkımızın önerdiği önemli konularda özellikle mahallelerimizde kreş ve Çiğli’de kentsel dönüşümün takipçisi olup 2020 yılında belediye başkanımızla birlikte bu projelerimizi gerçekleştirebileceğimize inanıyoruz. Çiğlimize ekeonomik sosyal kültürel alanlarda ayağa kaldıramak ve sorunlara çözümler üretmek, mahalllelerimiz arasındaki sosyaekonomik anlamadaki farklılıkları tespit ederek çözüm üretmek içine ekibimiz hazır. Özel sektör ve belediye  işbirliği ile birlikte yerek kalkınma projelerimize çözümler getireceğiz.’’ Dedi.
 

chp kongre özkan