CHP'li Özel'den Bakan Yardımcısı Çataklı'nın 'kardeş' itirafına yanıt

TAKİP ET

CHP'li Özgür Özel, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'nın kardeşinin FETÖ firarisi olduğunu bilmediğini ve Özel'den öğrendiğini söylemesi üzerine tepki gösterdi. Özel, Çataklı'nın kardeşinin de kırmızı bültenle aranması gerektiğini vurguladı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) gerçekleştirdiği basın toplantısında  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya; “Bakan yardımcın İsmail Çataklı’nın kardeşi FETÖ firarisi mi değil mi kardeşim? Çık de ki ‘Değil, benim bakan yardımcımın kardeşi FETÖ firarisi değil’ de. Terbiyesizliğin de bir haddi, hududu var” ifadeleriyle seslenirken Çataklı'nın yanıtı Türkiye'nin tepkisini topladı.

İçişleri Bakanlığı İstihbarat, Değerlendirme, Analiz ve Koordinasyon Merkezi'nden (İDAKOM) se sorumlu olan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'nın Özgür Özel'e, “Kardeş konusuna girecek en son kişisin Özgür Özel. Biyolojik kardeşinin durumu belli! Biyolojik olmayan kardeşin Selçuk Kozağaçlı DHKP/C yöneticiliğinden içeride! Kardeşim 32 yıldır yurt dışında yaşıyor Sen söyleyince baktım, hakkında ihbar var. Gelir adalete hesabını verir" yanıtını vermesi tepkilere neden oldu.

 "CAMDAN EVDE OTURUYORSAN BAŞKASININ EVİNE TAŞ ATMAYACAKSIN"

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel konu hakkında FOX TV'ye yaptığı açıklamayı sosyal medya hesabından "İçişleri Bakan Yardımcısı, kardeşi hakkında ihbar olduğunu benden öğrenmiş! Teröristlerin ayakkabı numaralarını bilen adam, kardeşinin firari olduğunu bilmiyor! Sen camdan evde oturuyorsan, başkasının evine taş atmayacaksın..." diye paylaştı..

CHP'li Özgür Özel, "İsmail Çataklı'nın kardeşi hakkında bütün FETÖ firarileri gibi kırmızı bülten çıkarılması lazım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Gerçek Gündem

CHPli Özgür Özel İsmail Çataklı FETÖ Süleyman Soylu