CHP'li Özkan: Asıl şimdi başlıyoruz

TAKİP ET

Menderes Belediye Başkan Vekili CHP'li Erkan Özkan aday adaylığını duyurdu. Belediye önünde aday adaylığını duyuran Özkan önemli açıklamalarda bulundu.,

Esra Açıkyıldız/İzmir Gündemi- Menderes Belediyesi’nde Başkan Vekiiliği görevini yürüten CHP’li Erkan Özkan, bugün yaptığı açıklama ile Belediye Binasının önünde aday adaylığını duyurdu. Açıklamalarında önemli vurgular yapan Özkan, “Yeni bir dönemi, yeni bir hizmet anlayışını başlatma zamanı” dedi.

Menderes’te CHP iktidarının olmadığı süreçte israfçı bir yönetim anlayışını vurgulayan Özkan açıklamasında şu sözlere yer verdi. “Önce sizlerin desteğiyle meclis üyesi, sonra örgütümüzün güveniyle başkan vekili ilçemize hizmet etme şerefini bana verdiğiniz için başta sizlere ve gönülden bağlı olduğum partimize teşekkür ediyorum.

Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada bize inananların yüzünü kara çıkarmayacağım. Sizlerle birlikte, partimizin belirlediği vizyon ve anlayışla, Menderes’imize hakettiği hizmeti vereceğimizden hiçbir zaman kuşkunuz olmasın. Takdir edersiniz ki, Menderes’imizde CHP iktidarının olmadığı dönemde israfçı, ayrıştırıcı ve yoksullaştırıcı bir yönetime maruz kaldık.

Güzel ilçemizin Cumhuriyet Halk Partimiz olmadığında ne kadar mutsuz olduğunu da biliyoruz. Menderesimizi korumak gibi, memleketimizi Ranta, ve İsrafa esir etmemek gibi sorumluluğumuzun olduğunun farkındayız. Sevgili Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarım: artık partimiz Menderes’te seçim kaybedemez. Bu bizim Menderesimize ve Gazi Mustafa Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden herkese olan borcumuzdur. Cumhuriyet Halk Partimiz ve Menderesimiz için  hep beraber bu yüksek kazanma arzusu, azmi ve bilinciyle hareket etmek mecburiyetindeyiz”

Yeni bir hizmet anlayışının benimseneceğinin vurgusunu yapan CHP’li Özkan sözlerine şu şekilde devam etti.” İşte bu yüzden gelinen süreçte artık Yeni sözler söyleme,yeni bir döneme de yeni hizmet anlayışını başlatma zamanı Artık bu güzel ilçemize hak ettiği hizmeti ve itibarı verme zamanı ! Artık tarihten beri bereketin simgesi olan bu topraklarda bu güzel Menderes Ovasında Türk tarımına öncülük etme zamanı !

Artık Cumhuriyet Halk Partimizin anlayışıyla emeğe, insana ve doğaya yatırım yapma zamanı İşte bu yüzden daha yapacak çok işimiz var

Menderes’imizin geleceği için, daha iyi bir hizmet için, daha etkili ve daha verimli bir yönetim anlayışı için yola devam etme zamanı. Bu anlayışla Menderes’imizin yarınlarına katkı koymayı sürdürmek hedefiyle 31 Mart yerel seçimleri için Cumhuriyet Halk Partimizden belediye başkan adayı oluyorum. Menderes’in geleceğinde söz sahibi olmak isteyen tüm hemşerilerimizi de beraber yol yürümeye davet ediyor ve diyorum ki, asıl şimdi başlıyoruz”

chp menderes erkan özkan