CHP'li Polat'tan Erzurum mitingine tepki: Kardeşliğimizi ne zaman kaybettik?

TAKİP ET

CHP İzmir Yerel yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Orhan Polat, Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitinginde yaşanan olaya tepki gösterdi. CHP'li Polat," Kardeş kardeşe taş atarmıydı,22 yılda geleceğimizi, paramızı, beyinlerimizi ilkelerimizi kaybettik ama kardeşliğimizi ne zaman kaybettik"dedi.

NUR DAYI/İZMİR GÜNDEMİ- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'da yaptığı miting  sırasında konuşmasını yaparken miting alanındaki bir grup seçim otobüsüne taşlı saldırıda bulundu. Yaşanan gerginlik üzerine miting yarıda kesildi. Taşlı saldırı sonucu mitinge katılanlar vatandaşlar içinde  yaralanmalar meydana geldi. 

NE ARA BU HALDE GELDİK!

Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitinginde yaşanan saldırıya tepki gösteren CHP'li Polat,"Bir devlet var, diyordum ben. Bir devlet var, inanılacak devlet var. İyi-kötü, yanlış yapıyor-doğru yapıyor ama devlet var. Elbette bunu önleyecekler. Bu kadar ödün verilemez, diye düşünüyordum. Yanılmışım."  Aziz nesin.  Sivas Katliamı'ndan sonra  televizyonlardan dönemin devlet yöneticilerine karşı yaptığı isyandı bu sözler. Yine bir gerici yobaz ayaklanmasını gördük Pazar günü Ekrem İmamoğlu Erzurumda yaptığı mitingde; Sivas’ta katledilen 33 canımızın gericileri yobazları katilleri kendilerini bir kez daha gösterdi yeni bir Sivas katliamı ile karşı karşıyaydık. Bu kadar bölünmüşmüydük, bu kadar düşmanmıydık ne ara geldik bu hale kardeş kardeşe müslüman müslümana taş atarmıydı. 22 yılda geleceğimizi, paramızı, beyinlerimizi ilkelerimizi kaybettik ama kardeşliğimizi ne zaman kaybettik. Çanakkalede 7 düvele karşı savaşmış bir millet ne ara birbirini taşlar hale geldi. Erzurumdaki bu görüntüyü yaratan ülkeyi yöneten gerici zihniyet; işte terör örgütü sizlersiniz terörün kaynağı  sizlersiniz. Kelimeleri seçerek de olsa ancak bu kadar yazabiliyorum çünkü bizler sizlere benzemeyeceğiz, Kavgada yumruk sayılmaz derler ama bir mücadele sırasında kendi ahlakını, seviyeni ve onurunu korumak, karşındaki kadar alçalmamak çok önemli bir hayat kuralıdır. Biz bu kurala uyacağız ve sizleri yeneceğiz." dedi.

14 MAYIS'TA BİR KEMAL DAHA GELİYOR!

İktidar mesajı veren CHP'li Polat" 22 yıldır Umudumuzu hiç kaybetmedik dünyanın hiç bir yerinde gericiler ilericilere karşı uzun süre yenik kalmamışlardır. Bizler 22 yıldır büyüyenler olarak bu seçimlerde galip çıkacağız ve kendimize özümüze dönüşü sağlayacağız, Yunus emrenin hoşgörüsü ile geleceği kuracağız, Pir Sultan Abdal gibi atılan taş bize değmeyecek ama dostun bir gülü bile yaralamayacak bizi.  Bu ülkeyi bir Kemal kurdu, 14 Mayıs tada bir Kemal daha geliyor baharı huzuru kardeşliği getirecek canım ülkemden gerici ve yobazları temizleyecek. Unutmayın son zamanlarda okuduğum en güzel cümleydi bu seçim Kemal Kılıçdaroğlu için aşağılanmış bir milletin bağışlanamaz öfkesi olacaktır. " ifadelerini kullandı.

erzurum miting ekrem İmamoğlu