CHP'li Sözüpek'ten Karabağlar Kaymakamı'na salvo

TAKİP ET

Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği'nin AKP İlçe Başkanı İrfan Doğruca'yla birlikte ilçe esnafını ziyaret etmesini eleştiren CHP Meclis Üyesi Bülent Sözüpek, 'Sayın Kaymakamın gönlünde siyasi bir parti yatıyor olabilir. Fakat Karabağlar halkı, kendisinden oturduğu koltuğun gücünü kullanmasını değil oturduğu koltuğa güç vermesini bekliyor' dedi.

İZMİR GÜNDEMİ- AKP İlçe Başkanı İrfan Doğruca’yla birlikte ilçe esnafını ziyaret eden Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği’nin bu taraflı tutumunu eleştiren CHP Meclis Üyesi Bülent Sözüpek, “Bir daha ki ziyaretinde diğer siyasi partilerin temsilcileriyle birlikte gidecek mi?” sorusunu yöneltti. 

CHP’li Sözüpek’in açıklaması ise şöyle; 
Karabağlar Kaymakamı Sayın Öneği, AKP İlçe Başkanını koluna takıp esnafımızı ziyaret etmiş. Sayın Kaymakam Öneği’ye buradan sormak istiyorum; Bir daha ki ziyaretinde diğer siyasi partilerin temsilcileriyle birlikte gidecek mi? Biz bu sorunun cevabını çok iyi biliyoruz. Sayın Kaymakamın gönlünde siyasi bir parti yatıyor olabilir. Fakat Karabağlar halkı, kendisinden oturduğu koltuğun gücünü kullanmasını değil oturduğu koltuğa güç vermesini bekliyor. 500 bin nüfuslu Karabağlar halkına hizmet etmesini bekliyoruz.