CHP'li Sözüpek'ten yeni dönem mesajı; "Sen, ben  yok biz varız!"

TAKİP ET

CHP Karabağlar'ın çiçeği burnunda ilçe başkanı Bülent Sözükpek, yeni görev dönemini İzmir Gündemi'ne değerlendirdi.

İZMİR GÜNDEMİ /Milletvekili aday adaylığı için istifa eden Mehmet Türkbay’ın ardından 26 Aralık’tan itibaren kimin göreve geleceği merak konusu olan ilçe başkanlığı sürecine bugün nokta koyuldu. İlçe yönetim kurulunun bugün yaptığı oylama sonucu ilçe başkanlığı görevi Bülent Sözüpek’e verildi.  Oybirliğiyle seçilen Bülent Sözüpek, yeni dönemi İzmir Gündemi’ne değerlendirdi.

 Bülent Sözüpek, “İlçe yönetim kurulunun yaptığı seçimin ardından ilçe başkanı göreviyle onurlandırıldım. Bundan sonra çok kritik bir döneme giriyoruz. İktidar yoluna giderken örgütümüzün verdiği görev çok önemli… Oybirliğiyle seçilmiş olmak beni çok onurlandırdı. Burada CHP Karabağlar İlçe yöneticisi arkadaşlarıma şahsıma verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Hep birlikte iktidar yolunda el ele omuz omuza çalışacağız. Hem ilçe belediyemiz hem de büyükşehir belediyemizle birlikte omuz omuza çalışacağız.

İl başkanımızın enerjisi İzmir’de yeni bir model oluşturdu. Biz ona ayak uydurmaya çalışacağız. Karabağlar’da İzmir’in en büyük ilçelerinden birisi. Biz de oy potansiyelimizi il başkanımızın hedeflediği gibi en üst çıtaya taşımaya gayret edeceğiz.

Aslanoğlu'ndan Karabağlar yorumu!

Bundan sonraki süreçte sen ben yok biz varız. Hep birlikte belediye başkanımız, örgütümüz ile birlikte Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak için var gücümüzle çalışacağız.

bülent sözüpek karabağlar CHP