CHP'li Temiz, "Tandoğan'da tek yürek, tek ses olacağız!"

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 14 Ocak'ta Ankara – Tandoğan Meydanı'nda gerçekleştireceği Anayasa'ya Sahip Çıkıyoruz Mitingi için dernek ve saha ziyaretlerine aralıksız devam eden CHP Bornova Belediye Başkan A.Adayı Güney Temiz, tüm Bornovalıları mitinge davet etti.

Bornova’daki pazar yerlerinde esnafla ve vatandaşlarla buluşan, demokratik kitle örgütü ziyaretlerinde hemşerilerine seslenen Temiz, “Ülkemizin geleceğine sahip çıkmak isteyen tüm yurttaşları, siyasi partileri, sivil toplum örgütlerini Ankara – Tandoğan Meydanı’na davet ediyoruz” dedi.

“TANDOĞAN'DA OLACAĞIZ”

Ankara Tandoğan Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan mitingin demokrasi tarihine geçeceğini ifade ederek sözlerine başlayan Temiz, “İnsanca, özgürce, kardeşçe yaşamak için, geleceğimize sahip çıkmak için Tandoğan'da olacağız. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel önderliğinde, ‘Artık Yeter’ diyen tüm yurttaşlarımızla birlikte hukuk devletine, Anayasaya, demokrasiye, emeğimize ve ekmeğimize sahip çıkacak, sesimizi duyuracağız. Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, aklın ve bilimin ışığında mutlu ve huzurlu yarınlara hep birlikte erişeceğiz” dedi.

“TÜM YURTTAŞLARIMIZI DEMOKRASİMİZE SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUZ”

Cumhuriyet’e, Anayasa’ya ve demokrasiye kararlılıkla sahip çıkacaklarının altını çizerek sözlerini sonlandıran Temiz, “Bugün bir olma, birlik olma günü. Tandoğan’da tek yürek, tek ses olacağız. Gittiğimiz her pazar yerinde, her esnaf ziyaretinde, tüm dernek buluşmalarında yurttaşlarımızı Anayasa’ya Sahip Çıkıyoruz Mitingine davet ediyoruz. Hür ve özgür yaşamak isteyen tüm yurttaşları Demokrasimize sahip çıkmaya davet ediyoruz. Büyük Ankara Mitingine katılmak isteyen vatandaşlarımız, CHP İlçe Başkanlıklarımızla ya da biz partililerle temasa geçerek miting için ulaşımlarını sağlayabilir” dedi.

güney temiz chp bornova belediyesi