CHP'li Yüksel Taşkın: 'Bayat iddialar'

TAKİP ET

CHP İzmir 1. bölge 1. sıradan Milletvekili Adayı gösterilen CHP Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın hakkında atılan  iddialara cevap verdi.

NUR DAYI/İZMİR GÜNDEMİ- CHP İzmir 1. bölge 1. sıradan Milletvekili Adayı gösterilen CHP Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Yüksel Taşkın'ının aday olmasına Memleket Partisi'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'den tepki gelmişti.

Gelen tepkilere sessiz kalmayan, CHP İzmir 1. bölge 1. sıradan Milletvekili Adayı Yüksel Taşkın sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulunarak yanıt verdi. Taşkın, “Bana geçmişteki yazı ve söyleşilerinden cımbızlanmış, bağlamından kopartılmış ve çarpıtılmış bazı ifadeler üzerinden saldıranların asıl hedefi elbette iktidara yürüyen partimiz,ittifakımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Bu samimiyetsiz ve bayat saldırılarda tek adam rejimini kurtarmayacak” dedi
 
NE OLMUŞTU?

Sosyal medyada üzerinden paylaşımda bulunan  Memleket Partisi'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce; ''Milletvekili adayı listeleri açıklandı. Memleket Partisi'nin Ankara Çankaya 1. Sıra Milletvekili adayı; Prof. Dr. İpek Özkal Sayan, Mülkiye’de profesör, Atatürkçü bir Cumhuriyet kadını Karşısında ise Ergenekon ve Balyoz kumpasları döneminin Adalet Bakanı var, Ali Dibo var. İzmir 1. Bölgede Memleket Partisi'nin adayı Cüneyt Oğuz. Cüneyt; Cumhuriyetçi, Atatürkçü, CHP'nin eski il yöneticisi. Karşısında ise operasyon gazetesi Taraf’ın eski yazarı "Kemalizm ırkçılıktır" diyen biri var. Bağrına taş basa basa değil, tıpış tıpış değil, gönül rahatlığıyla ver oyunu Memleket’e. Memleket gibisi yok'' dedi.

chp yüksel taşkın kemal kılıçdaroğlu muharrem ince memleket partisi