CHP'nin yeni il başkanı Aslanoğlu Atatürk Anıtı'na çelenk sundu

TAKİP ET

CHP İzmir'de İl Başkanlığına getirilen Şenol Aslanoğlu ve il yönetimi Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

CHP İzmir'de İl Başkanlığına getirilen Şenol Aslanoğlu ve il yönetimi Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.
Burada bir açıklamada bulunan Aslanoğlu: "’Aslında bu mücadeleyi başlatan partimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’e bağlılıklarımızı bildirmek onun ışığında devam edeceğimizi bir kez daha haykırmak için buradayız. Dün de söylediğimiz gibi bir topu topu on 100 metremiz var bugün burada başlayan şey daha önce arkadaşlarımızın sürdürdüğü tüm çalışmalar bugün de devam ediyor. Buradan saha çalışmasına gidiyoruz, Menderes’te olacağız. Yarın Kemalpaşa’da olacağız, çalışmalar başladığı gibi devam edecek’’ dedi. 

"BAZEN ARKADAŞLARIMIZ BAYRAK DEĞİŞTİRECEK"

Yönetim kurulu üzerine açıklamalarda bulunan CHP'li Şenol Aslanoğlu: "Aynı şey devam edecek. Bu bir bayrak yarışı. Çok üzün süredir emek veren Deniz Başkan’dan ben bayrağı teslim aldım. Koşuyoruz hep beraber bazen arkadaşlarımız bayrak değiştirecekler, değiştirmeyecekler. Göreceğiz... Ama sahada çalışmalarımız devam ediyor, herkes örgüt mücadelesini her koşulda, her yerde sürdürecek’’ dedi. 

chp izmir