CHP PM Üyesi Çelik'ten "Teşekkür" turu

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Devrim Barış Çelik, Büyük Kurultay sonrası teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

İzmir Gündemi/ Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Devrim Barış Çelik, Büyük Kurultay sonrası teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle örgüte haber vererek toplu halde toplantı yapamadıklarını belirten Çelik, bunun yerine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e, İzmir 1’inci bölgede Balçova İlçe Başkanlığı ve Balçova Belediye Başkanlığına, 2’inci bölgede ise Bornova İlçe Başkanlığı ve Bornova Belediye Başkanlığı’nı ziyaret ettiklerini belirtti. Sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşım ile ziyaretleri duyuran CHP PM Üyesi Devrim Barış Çelik, örgüte katkılarından dolayı teşekkür ettiklerini söyledi. Çelik ayrıca pandemi sürecinin tamamlanmasının ardından tüm örgüte haber vererek bir teşekkür toplantısı yapılacağını aktardı.

CHP PM Üyesi Devrim Barış Çelik’in o paylaşımı;
Cumhuriyet Halk Partisi, Parti Meclisi üyeliğine seçilmem dolayısıyla, ilçe örgütlerimize yapmak istediğim teşekkür ziyaretlerini yaşanan COVİD-19- salgını için alınan tedbirler kapsamındaki “ziyaretçi kısıtlamaları” nedeniyle, örgütümüzle kucaklaşmadan yapmak zorunluluğu ortaya çıkmıştır.

Bu nedenle örgütümüze haber veremeden ve davet edemeden İzmir İl Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İzmir 1’inci Bölgeden Bornova İlçe Başkanımız ve Bornova Belediye Başkanımıza, İzmir 2’inci Bölgeden Bornova İlçe Başkanımız ve Bornova Belediye Başkanımıza ziyaret gerçekleştirilmiş, katkıları dolayısıyla şahıslarında tüm örgütümüze sembolik de olsa teşekkür edilmiştir.

Tüm İzmir İlçe örgütlerimizi, salgın koşulları ortadan kalktığında üyelerimizi önceden bilgilendirerek ziyaret edeceğimi şimdiden belirtmek isterim.

Bilvesile, cefakar ve fedakar örgütüme katkıları dolayısıyla tekrar teşekkür ederim.