Çiğli Belediyesi'ne bıçak, satır, çekiç ve sopayla girmeye çalıştı! Güvenlikler engel oldu

TAKİP ET

Çiğli Belediye Başkanı Gümrükçü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla belediyeye yeni yıl kutlama bahanesiyle gelen bir şahsın şüphe üzerine yapılan arama ve polisin müdahalesi sonrası üzerinden çıkarılanların fotoğrafını paylaştı.

Çiğli Belediyesi büyük bir dehşetin kapısından döndü.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla belediyeye yeni yıl kutlama bahanesiyle gelen bir şahsın şüphe üzerine yapılan arama ve polisin müdahalesi sonrası üzerinden çıkarılanların fotoğrafını paylaştı. 

"EMEKÇİLERİMİZE BİR ŞEY OLMAMASI TEK TESELLİM"

Belediye binasına satır, bıçak, çekiç ve sivri demir sopalarla girmeye çalışan şahıs etkisiz hale getirilirken, Başkan Gümrükçü mesajında, "Şiddet dilini çekinmeden yaygınlaştıranlar, topluma nefret tohumları ekiyor. Yeni yılı kutlama bahanesiyle Belediyemize gelen bir şahsın üzerinden çıkanlar nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya olduğumuzu göstermiyor mu? Güvenlik görevlisi arkadaşlarımızın dikkati ve polis memurlarının zamanında müdahalesiyle şahıs etkisiz hale getirilmiş. Şahsı tanımam, onun da beni tanıdığını düşünmem. Belediye emekçilerimize bir şey olmaması tek tesellim. Kurumda çalışan bir arkadaşımıza dahi zarar gelirse hesabını sorarım. Biz tehditlerle, saldırılarla geri adım atmayız. Bizi halk seçti, halk korur" ifadelerine yer verdi. 

çiğli belediyesi utku gümrükçü