Deniz Yücel'den A takım değişimi

TAKİP ET

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, il yönetimi içinde kritik görevlerde revizyona imza attı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel,  il yönetimi içinde geniş çaplı bir revizyon gerçekleştirdi.

 

İl yönetim kurlu toplantısında yeni görevlendirmeler yöneticilere tebliğ edildi.

İL SEKRETERİ DEĞİŞTİ
İl sekreterliği görevini sürdüren Fulça Alçay’ın yerine bu göreve Ahmet Yıldız getirildi. İl sekreterliğindeki değişim geçtiğimiz yılda gündeme gelmiş ancak Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin İl Başkanı Yücel'le görüşmesi sonrası rafa kalkmıştı. Alçay’ın yeni göreviyse Kadın, Kadın Politikaları, Kültür Sanat ve Sağlık İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı oldu.

ÖRGÜTLERDEN SORUMLULAR DEĞİŞTİ
Bir önemli değişiklik de örgütlerden sorumlu başkan yardımcılıklarında oldu. 1.Bölge Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özkan Tice’nin yerine  daha önce Hemşeri Derneklerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı olan İsmail Yüzer getirilirken, 2. Bölge Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şener Akdemir’in yerine de daha önce Emek Büroları ve Sendikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olan Serdedil Coşkuner getirildi.

Özkan Tice, Emek Büroları ve Sendikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olurken, Şener Akdemir ise Siyasi İşler ve Propagandadan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

YEREL YÖNETİMLERDE AYNI İSİMLER
Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan İsfahan Naki, Çetin Özdemir ve Köksal Yıldırım yine aynı görevlerine devam edecek. Daha önce bu görevde yer alan Aygül Eryılmaz ise  Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

İŞTE GÖREV DAĞILIMI


YÜCEL: BAYRAK DEĞİŞİMİ

Görev değişikliklerine ilişkin açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, çok uzun süredir birlikte görev yapan bir kurul olduklarını ifade ederek, yaşananın bir bayrak değişimi olduğunu belirtti. Yücel şunları söyledi;

Kendi kendimizi övmemiz veya başarılı bulmamız söz konusu olamaz ama çok uzun süredir uyum içinde çalışan bir il örgütüyüz. Bugüne kadar tüm arkadaşlarım aldıkları görevlerin hakkını vermek için özveriyle çalıştılar ve başarılı işlere imza attılar. Tüm arkadaşlarımız verilecek her görev için yeterli donanıma ve tecrübeye sahipler.  Bugüne kadar hiçbir yol arkadaşım kendisi için bir makam veya ayrıcalık talep etmedi. Kendilerine verilen farklı görevleri layıkıyla yerine getirdi. Biz çok dinamik bir örgütüz. Tüm arkadaşlarımızın farklı yönetimsel becerileri var. Ben de bu beceri ve tecrübelerin harmanlanması, tüm arkadaşlarımızın farklı görevlerde de partimize faydalı olması için çabalıyorum. Bu aslında bir bayrak değişimi ve daha önceleri de bu tür değişimlerin hem verimi hem de çalışmalarımızın etkinliğini artırdığını görmüştük. Bu bayrak değişimiyle de tüm yönetim kurulu olarak yine birlik ve dayanışma içinde, özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. Asıl olanın bizler veya makamlarımız değil, CHP ve milletin kurtuluşu için iktidarın kazanılması yolunda yapılacak çalışmalar olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinçle arkadaşlarımın yeni aldıkların görevlerde başarılı olacaklarına ve yine birlik içinde çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Bizi Saray düzeninden ayıran şey, milletin kurtuluşu yolunda kendi çıkarlarımızı, makamlarımızı düşünmememizdir. Görev yaptığım 30 yönetim kurulu arkadaşımın tamamı, bu yolda örgüt emekçisi ve vatan sevdalısıdır. Aynı bilinçle İzmir, Türkiye ve partimiz için çalışmaya devam edeceğiz.