Deprem bölgesine İZELMAN'ın işçilerinden destek

TAKİP ET

Tüm Türkiye'yi derinden yaralayan Kahramanmaraş merkezli ve 7 ilde yıkım yaratan depreme İZELMAN A.Ş işçilerinden destek geldi. İZELMAN'a bağlı işçiler maaşlarından 100'er lira katkı koyarak 750 bin TL'lik bir kampanya ortaya çıkardı.

İZMİR GÜNDEMİ/ Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem sonrası İZELMAN emekçilerinden bölgeye destek geldi.  DİSK Genel- İş sendikasına bağlı İzmir 1 ve 3 No’lu Şubeleri örgütlü oldukları İZELMAN’da çalışan 7 bin 500 işçileri deprem bölgesine destek oldu.

 

Verilen destekle ilgili konuşan 3 No’lu Şube Başkanı Faruk Saral, “ İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan  İZELMAN A.Ş emekçilerinden oluşan 7 bin 500 çalışan, gönüllülük esaslı para toplama kampanyası başlattı. Toparlanan 750 bin liranın tamamı deprem bölgesinde ki insanların acil ihtiyaçlarına uygun şekilde kullanılacak” dedi.

 

Saral, “Hem şirket genel müdürü hem İBB Genel Sekreteri ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i yürüttüğümüz kampanya ile ilgili bilgilendirdik. Büyükşehir Belediyesi’nin  hem ‘Umut Harekatı’ projesine  hem de sendikamızın yardım kampanyasına destek olacağız” diye konuştu.