DEVA Partili İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ösen: Değişimin ayak sesleri sokaklardan yükseliyor!

TAKİP ET

DEVA Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Seda Kâya Ösen, 4 ilçede vatandaşlarla buluştu. Sahada yoğun ilgi gören Ösen 'Değişimin ayak sesleri sokaklardan yükseliyor. 14 Mayıs'ta sandıkta bir olacağız, sesimizi duyuracağız' dedi.

DEVA Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Seda Kâya Ösen, seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Urla, Seferihisar, Torbalı ve Menderes olmak üzere 4 ilçede Millet İttifakı Cumhurbaşkanlığı Seçim Ofislerinin açılışlarına katılan Ösen, vatandaşlarla bir araya gelerek seçim vaatlerini anlattı.

DEVA Partisi İzmir İl yönetiminin de katıldığı ziyaretlerde yoğun ilgiyle karşılaşan partililer sahanın nabzını ölçtüler. Vatandaşların önceliğinin iktidar değişimi olduğunu vurgulayan İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ösen “Bugün gördüğümüz ilgiyi, değişim isteği üzerinden okuyoruz. Vatandaşlarımız hayat pahalılığından, özgürlüklerinin kısıtlanmasından, kaba siyaset dilinden bıkmış usanmış durumda. Her köşe başında isyan eden bir hemşerimizle karşılaşıyoruz. Değişimin ayak sesleri sokaklardan yükseliyor. Son 10 yılda hayat standartlarında yaşanan düşüşün sonucunda değişim vatandaşlarımız için bir talep değil, bir zorunluluk. 14 Mayıs’ta sandıkta bir olacağız, sesimizi duyuracağız” diye konuştu.

deva partisi izmir