DEVA Partili Ösen'den saha çalışmaları raporu ve çarpıcı 14 Mayıs mesajı!

TAKİP ET

İzmir'de seçim hazırlıkları tam gaz devam ediyor. CHP İzmir 1. Bölge'den Milletvekili Adayı olan DEVA Partili Seda Kaya Ösen, gazetecilerle bir araya gelip sorularını cevaplandırdı. Seçime dair önemli açıklamalarda bulunan Ösen, "Türkiye çapında 27 milletvekili adayımız var. Bu 27 tane adayımızdan daha önce geçmiş seçimlere göre seçilme olasılığı yüksek aday sayısı 11. Başarıya ulaştırıldığımızda bu çifte bir etkiye sebep olacak" dedi.

Aylin Bayram Uygur/ İZMİR GÜNDEMİ- Türkiye seçime geri sayarken İzmir siyasetinde hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Millet İttifakı adaylarından DEVA Partisi eski il başkanı, CHP 1. Bölge’den milletvekili adayı olan Seda Kaya Ösen seçim gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Ösen’e, toplantıda İl Teşkilat işleri Başkanı ve İl Başkan Vekili Egemen Pamukçu, İl Sekreteri Pınar Güngör Özinan ile İl Kurumsal İletişim Başkanı Dilem Kapkın eşlik etti.

"KAPI KAPI GEZİYORUZ"

DEVA Partisi İzmir İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan Deva Partili CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Seda Kaya Ösen, “Adaylık sürecimizin ardından 1. bölgede sadece DEVA Partisi olarak adaylığımız var. İkinci bölgeden arkadaşlarımız şu anda Cuhmurbaşkanlığı adaylığı sürecine destek oluyorlar.

Birinci bölgedeki teşkilatlarımız Cumhurbaşkanlığı adaylığı kampanyası dışında sahada çalışıyorlar. 10 Nisan itibariyle 65 tane saha programı tamamladık. Seçime kadar bunu fazlalaştıracağız. Program alanalarımız 1.bölge olması sebebiyle vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Sadece konvaksiyonel medyayı takip eden, interneti çok fazla kullanmayan, özellikle ev hanımı olan orta yaş üstü kadınlarımıza, vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bunları kendimize hedef olarak geliştirdik. Kapı kapı gezdiğimiz bir kampanya süreci geliştirdik. Programımız daha çok avantajımızın olduğu daha çok oy katkısında destek vereceğimiz bir saha programımız var. Türkiye çapında 27 milletvekili adayımız var. Bu 27 tane adayımızdan daha önce geçmiş seçimlere göre seçilme olasılığı yüksek aday sayısı 11. Başarıya ulaştırıldığımızda çift bir etkiye sebep olacak. Bu bir avantaj sağlayacak. Teşkilatlarımızda 20 bölgede adayımız var. Bu pazar mitingimiz var. 6 parti liderinin katılacağı büyük bir mitingimiz olacak, bir yandan ona hazırlanıyoruz. Milletvekili adaylarımızla ortak çalışıyoruz. CHP ve diğer arkadaşlarımızla birlikte gidiyoruz. Bundan da halka büyük bir teveccühü oluyor. Birleşmişsiniz gibi bir tepki oluyor. Böyle bir süreç yürütüyoruz" açıklamasını yaptı. 

 

 

“ÇOK BÜYÜK TEVECCÜH VAR”

Seçime ortak listeyle girmelerini vatandaşın olumlu karşıladığını belirten DEVA Partili Ösen, “Hem Cumhur İttifakı'ndan koltuk alınması hem de Millet İttifakı'na katkı ile çifte bir etkimiz olacak. İnsanların karşısında farklı rozetlerle çıktığımız için çok büyük teveccüh var. Aslında çok kuvvetli olduğumuz bazı bölgelerde adayımız yok. Ortak liste, ortak mutabakat demek. Önemli olan sinerjinin sağlanması. Birlik ve beraberliği biz görüyoruz. Şu an DEVA'nın üyelerinin olduğu, oy potansiyelinin olduğu yerlerde gezerek hem DEVA hem de Kemal bey için ikna çabalarımızı 7/24 sürdürüyoruz” dedi.

 

 

“BİRİNCİ TURDA BİTECEĞİNE İNANIYORUZ”

DEVA Partisi olarak hedeflerinin duygusal ve psikolojik olarak çarpan etkisi yapması ve seçimin birinci turda bitmesi olduğunu dile getiren CHP 1. Bölge adayı Ösen, “Seçimde oy oranıyla ilgili bir şey söylemeyiz fakat hedefimiz şu, psikolojik ve duygusal çarpan etkisi yapmasını planlıyoruz. Sahada Kemal beye tepkili vatandaşlar görebiliyoruz. Birinci turda biteceğine dair büyük bir inancımız var. Cumhur ittifakının yüksek oy aldığı yerlerde geziyoruz. Umarım yüksek oy alıp başardık diye biliriz” dedi.