Devlet Bahçeli'den Joe Biden'a sert tepki

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD Başkan adayı Joe Biden'ın açıklamasına sert tepki gösterdi. Bahçeli "Bugüne kadar darbelerin, müdahalelerin, krizlerin, terör eylemlerinin ve demokrasi karşıtı arayışların gerisinde kimlerin olduğu da esasen tescillenmiştir" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD Başkan adayı Joe Biden'ın açıklamasına sert tepki gösterdi. Bahçeli "Bugüne kadar darbelerin, müdahalelerin, krizlerin, terör eylemlerinin ve demokrasi karşıtı arayışların gerisinde kimlerin olduğu da esasen tescillenmiştir" ifadelerini kullandı. Bahçeli "Bu şahsın milli iradenin takdir ve tercihine saldırısı ancak düşmanlık olarak değerlendirilecektir" yorumunda bulundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli’den ABD'nin Demokrat Partili Başkan Adayı Joe Biden’a sert tepki… Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

* Türk milletinin lekeli meşrebini ve karanlık mizacını çok iyi bildiği ABD'nin Demokrat Parti Başkan Adayı Joe Biden'in kabul edilemez skandal açıklamaları ülke gündeminin ağırlık merkezine yerleşmiştir.

* Bugüne kadar darbelerin, müdahalelerin, krizlerin, terör eylemlerinin ve demokrasi karşıtı arayışların gerisinde kimlerin olduğu da esasen tescillenmiştir.

* Bu şahsın Türkiye Cumhuriyetinin varlığına, egemenlik haklarına, milli iradenin takdir ve tercihine saldırısı ancak düşmanlık olarak değerlendirilecektir.

* Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmeyi hedeflemesi, bunu darbeyle değil de muhalefeti destekleyip seçim yoluyla yapılması gerektiğine vurgu yapması alçak bir plandır.

devlet bahçeli sert tepki açıklama