Dilan Polat Mağdurları Şikayet Yağdırdı! Paramı Geri Vermiyorlar

TAKİP ET

Dilan Polat ve Engin Polat'a MASAK inceleme başlattı, malvarlıklarına el konuldu. Gelişmeler sonrası Polatların güzellik salonlarındaki gelişmeler merak ediliyor. 10 Haber, Dilan Polat'ın güzellik merkezlerinde neler olduğunu araştırdı.

Dilan Polat’ın sahibi olduğu güzellik merkezinin ülke genelinde 130 şubesi var. Öte yandan Dilan Polat’ın güzellik merkezleri yaşananlar sonrası kan kaybediyor görünüyor. Çünkü merkezlerden güzellik paketleri satın alanlar artık buraya gitmek istemiyor ve iade talep ediyor. Ama iadelerde sorun yaşanıyor, iddiaya göre müşteriler paralarını geri alamıyor.

Özellikle internetteki şikayetvar sayfasında bu merkezlere yönelik bir hayli şikayet ve talep var. Dilan Polat Yalova Şubesi’ne giden bir vatandaş “8 seans (2+ kontrol seans) tüm vücut lazer paketi aldım ama aradığımda kaç dakika bekledim ve iptal edemeyeceklerini söylediler. Cayma bedeli 30 gün olmasına rağmen iptal etmediler” diyor.

Farklı illerden buna benzer pek çok şikayet olmuş. “Bu güzellik merkezinden birkaç paket aldım ve hepsini nakit parayla ödedim. Kalkıp para ödemedin, ödemen gerekir diyorlar. Yoksa seanslara giremezmişim, ama ben bütün parayı ödedim. Bunlar insanları bu şekilde yanıltıyor, aylardır paramı ödemiyor, seanslarımı yapmıyorlar” diyen bir vatandaş da var.

Şikayetlerden bazıları şöyle:

RANDEVU VERMEYE DEVAM EDİYORLAR

Dilan Polat’a ait güzellik merkezinin Ataşehir şubesini aradığımızda randevu verebileceklerini belirttiler. Bu şubede herhangi bir randevu kısıtlaması bulunmuyor ve her gün sabah 09.00 akşam 19.00
aralığında hizmet vermeye devam ediyor.

Şimdilerde herhangi bir açıklama yapmayan Polat ailesi hakkında ise dört ayrı soruşturma bulunuyor."

halktv.com.tr

dilan polat