Ebubekir Çelik, 'Atatürk'ün izinde çalışacağız'

TAKİP ET

İYİ Parti İzmir teşkilatı Zübeyde Anne'yi mezarı başında andı. Ziyaretle ilgili bilgi veren bulunan İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ebubekir Çelik, 'Atatürk'ün ilke ve inkılapları doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Onun bize bıraktığı mirası, ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız' dedi.

İYİ Parti Bayraklı Teşkilatı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın mezarını ziyaret etti. Ziyarete , İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Ümit Özlale İYİ Parti İl Başkanı Ülkü Doğan, İYİ Parti İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar, İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ebubekir Çelik ve İYİ Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı Erdinç Çobanoğlu katıldı. 

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bilgi veren İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ebubekir Çelik, “Dünya’ya Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi bir lideri doğuran Zübeyde Annemizi kabri başında ziyaret ettik. 8 Mart Dünya Kadınlar günü öncesinde annemizin mezarına gelerek duamızı ettik. Atatürk’ün ilke ve inkılapları doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Onun bize bıraktığı mirası, ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

iyi parti bayraklı Ebubekir Çelik