En çok aldatma potansiyeline sahip 5 burç belli oldu! Aman uzak durun...

TAKİP ET

Uzmanlar bazı burçların ilişkilerinde çok ciddi sadakatle bağlı olduklarını belirtirken bazıları için ise çapkınlıklarıyla oldukça tehlikeli olduğunu söylüyor. İşte ilişki yaşamaktan kaçınmanız gereken o burçlar...

En çapkın 5 burç belli oldu. Burçların günlük yaşamda ne kadar önemli bir rolü olduğu astroloji tutkunları tarafından sıkça dile getiriliyor. Peki ikili ilişkilerde gözü dışarıda olan ve aldatmaya meyilli burçlar hangileri? İşte en çapkın burçlar.

1. ASLAN

Aslanlar flört sanatında ustadır. Bir torba numaraya ihtiyaçları yoktur ve doğal çekiciliklerine, karizmalarına ve sevilebilirliklerine güvenebilirler

Aslanlar hemen hemen herkese karşı arkadaş canlısıdırlar, ancak istedikleri zaman uzun süreli göz teması, şakacı alaylar ve iltifatlarla bunu bir adım öteye taşıyabilirler.

Bu burç o kadar zahmetsizce flört eder ki, zorlama veya ürkütücü gibi görünmez; onların bölünmemiş dikkatine sahip olmak ise birçok kişiyi kendilerine çekmektedir. Öte yandan ilişkilerinde eğer yeterince tatmin olmuyorlarsa hemen yeni adayları değerlendirmeye geçerler.

2. İKİZLER

İkizler asla Akrep kadar aldatıcı olmayacak olsa da, manipülasyon ve yalan söz konusu olduğunda, kesinlikle bu konuda bir yetenekleri vardır.

Ne yazık ki, İkizler yalan söyleme eğilimleri bulunmaktadır. Bu da aldatma konusunda onları ön plana çıkartır.

3. BALIK

Balıkları sadece usta, hassas bir ruh olarak görsek de, gerçek şu ki, bunun altında istediklerini elde etmek için yalan söyleyen bir parça şeytan var.

Çoğu burçtan çok daha sezgisel olma yetenekleriyle Balık, hemen hemen her durumda istediklerini elde etmek için ne söyleneceğini ve onlara nasıl söyleneceğini tam olarak bilir.Balık burçlarının aldatma meyili ise kendilerine duygusal olarak yaklaşan kişileri reddedemeyişlerinden kaynaklanmaktadır.

4. KOÇ BURCU

Aldatmaya meyilli burçlar listesinde ilk beşe giren bir burç da Koç burcudur. Koç burçları düşünmeden hareket ederler. İlişkilerinde yaşadıkları en önemli problem de çoğu zaman bundan kaynaklanır.Öyle ki, bu durum çoğu zaman ilişkilerde aldatmalarla sonuçlanabilir.

5. YAY BURCU

Gözü dışarıda olan burçlardan biri de yaydır. Yay burcu oldukça dışa dönük bir yapıya sahiptir. Birine bağlanması oldukça zor olduğundan bu burç aldatan burçlar arasında dördüncü sırada yer alır.

YURT GAZETESİ

burçlar aldatma ikizler aslan yay koç