Erdoğan'a hakaretten yargılanan Altıok'a beraat kararı

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdogan'a hakaretle yargılanan CHP Eski İzmir Milletvekili Zeynep Altıok beraat etti. Urla 1. Ağır Ceza Mahkemes'inde görülen davada Altıok'u CHP İzmir İL Başkanı Yücel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer de yalnız bırakmadı.

Cumhurbaşkanı Erdogan'a hakaretle yargılanan CHP Eski İzmir Milletvekili Zeynep Altıok beraat etti. Urla 1. Ağır Ceza Mahkemes'inde görülen davada Altıok’u CHP İzmir İL Başkanı Yücel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer de yalnız bırakmadı.

Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok’un, sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret suçlamasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Altıok, kendisine yöneltilen suçlamadan beraat etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve CHP Grup Sözcüsü Mustafa Özuslu, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, duruşmada Altıok’u yalnız bırakmadı.

İl Başkanı Yücel, kararı ve karar sonrası Altıok’la birlikte çekin fotoğrafı sosyal medyadan, “ Önceki dönem Gnl. Bşk. Yrd.'mız ve İzmir milletvekilimiz Zeynep Altıok yargılanmış olduğu davadan beraat etti. Görüşlerini ifade ettiği için baskıya, soruşturmaya, linç çağrılarına maruz kalanlar demokrasi tarihimizde yerlerini alacaklardır” ifadeleriyle paylaştı.
 

altiok beraat erdoĞan hakaret karari yargilanan