Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Karabağlar çıkışı: Soyer'e söyle Karabağlar'ı dönüştürün!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada kentsel dönüşüme dikkat çekerek, aynı zamanda İzmir Milletvekili olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na "Karabağlar" çağrısı yaptı. Erdoğan, "Hadi bakalım İzmir Büyükşehir Belediye Başkanına söyle, ne yapacaksa yapsın görelim biz de alkışlayalım, sizin öyle bir derdiniz, aşkınız yok" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası afet bölgesinde yapılan çalışmalar ilişkin açıklamada bulundu. Bölgeye gönderilen personelden, yeni yapılacak konutlara ilişkin sayısal verileri paylaşan Erdoğan, Türkiye'nin kentsel dönüşüme ihtiyacı olan yerlerine yönelik de açıklamada bulundu.

"KARABAĞLAR'I DÖNÜŞTÜR"

Aynı zamanda İzmir Milletvekili olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, Karabağlar'ı hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Karabağların süratle kentsel dönüşüme ihtiyacı var, hadi bakalım, İzmir'in  belediyesi zatı şahanelerinde... Neden burasıyla ilgili çalışma yapmadınız? Karabağlar'ı değiştirin, dönüştürün bir adım atın be ama yok. Orada yaşayanlar insan değil mi, onlar için ideal konutlara kavuşma hakkı yok mu? Oranın milletvekilisin aynı zamanda, şu anda da ana muhalefet olarak baştasın. Hadi bakalım İzmir Büyükşehir Belediye Başkanına söyle, ne yapacaksa yapsın görelim biz de alkışlayalım, sizin öyle bir derdiniz, aşkınız yok" dedi.