Esenyurt'taki tekel bayisi vahşetinde yeni gelişme

TAKİP ET

İstanbul Esenyurt'ta tekel bayisinde 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

Esenyurt’ta 2 kişinin öldüğü 1 kişinin yaralandığı, görüntüleri kan donduran olayın 2 şüphelisi daha yakalandı. Daha önce de 2 şüphelinin gözaltına alındığı olayla alakalı aranan 4 şüpheli de yakalanmış oldu. Saldırganlardan birinin tanınmamak için saç ve sakal tıraşı olduğu görüldü.

YAKALANMAMAK İÇİN SAÇ VE SAKAL TIRAŞI OLMUŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şüphelilerinden M.Ö ve S.Ö.'den sonra T.Ö. ve A.Ö.’nün de yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya’nın sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, saldırganlardan birinin tanınmamak için saç ve sakal tıraşı olduğu görülüyor.

ŞÜPHELİLERİN TAMAMI GÖZALTINDA

 

Bakan Yerlikaya, paylaşımında şunları söyledi:

“Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesinde meydana gelen olayın şüphelilerinden (T.Ö.) ve (A.Ö.) de yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonrası olayın şüphelilerinden M.Ö ve S.Ö.'den sonra T.Ö. ve A.Ö de yakalandı. Olayla alakalı şüphelilerin tamamı gözaltında.

Bu konu ile alakalı sosyal medya paylaşımda bulunan 35.368 hesap arasından 9.220 hesabın bilgisayarlar tarafından yönetilen bot hesap, 5136 hesabın FETÖ bağlantılı hesap ve 2898'nin ise PKK bağlantılı hesap olduğunu tespit ettik.

Olumsuz algı oluşturmak için boşuna çabalamayın. Güvenlik güçlerimiz toplum düzenini bozanları, suç işleyenleri hukuk önüne çıkartmaya kararlıdır

Suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam edecektir.”

Emniyet Esenyurt FETÖ İçişleri Bakanı istanbul PKK sosyal medya Twitter Esenyurt tekel bayii Tekel bayisi