Eşi ödül alamayınca olay çıkardı

TAKİP ET

Grammy Ödülleri yine Beyoncé taraftarlarının söylemleriyle gölgelendi. Ünlü hip hop müzisyeni Jay-Z, eşi Beyoncé ödül alamayınca organizasyonu eleştirdi.

Grammy Ödülleri yine Beyoncé taraftarlarının söylemleriyle gölgelendi. Ünlü hip hop müzisyeni Jay-Z, eşi Beyoncé ödül alamayınca organizasyonu eleştirdi.

Müzik dünyasının ünlü çifti Beyoncée ve Jay-Z, konu Grammy Ödülleri olunca oldukça hırslı. Dr. Dre Küresel Etki Ödülü'ne layık görülen Jay-Z, "Yılın Albümü Ödülü"nü eşi Beyoncé kazanamayınca tören oranizatörlerini protesto etti.

Jay-Z sahneye kızı Blur Ivy Carter ile çıkarak ödülü kabul etti. Ve sahneye çıktığında konuşmasına, ödülü Blue Ivy için bardak olarak kullandığını söyleyerek başladı.

Ardından da eşi Beyoncé'ye haksızlık yapıldığını söyledi: "Sadece doğru olanı yapmanızı istediğimizi söylüyorum. Hepinizi seviyoruz. Hepinizin bunu doğru yapmanızı istiyoruz."

Jay-Z, toplamda 32 Grammy Ödülü olan ancak hiçbir zaman "Yılın Albümü Ödülü"nü alamayan eşi Beyoncé'yi savundu.

Jay-Z, müziğin subjektif olduğunu kabul etti ve şunu ekledi: "Bu genç bayanı utandırmak istemiyorum ama o herkesten daha fazla Grammy Ödülü'ne sahip ve hiçbir zaman 'Yılın Albümü Ödülü'nü kazanmadı. Yani kendi ölçümlerinize göre bile bu işe yaramıyor. Bunu bir düşünün."

Seyircilerin tepkisinin ardından Jay-Z, "Artık gergin olduğumda doğruları söylüyorum" dedi.

Beyoncé'yi ilk defa Jay-Z savunmuyor, bundan seneler önce yine Taylor Swift, ödülünü kabul ederken sahneye Kanye West fırlayarak Swift'in elinden mikrofonu almış ve ödülü Beyoncé'nin hak ettiğini söylemişti.

Sözcü

Grammy Ödülleri Jay-Z Jay-Z