Eski Popstar yarışmacısı tesettüre girip adını değiştirdi: Kötü yola düşmüşüm gibi linç edildim

TAKİP ET

Eski Popstar yarışmacısı Özlem Osma, tesettüre girdikten sonra adını Mekselina İslam olarak değiştirdi. Psikolog Gökhan Çınar'ın programına katılan İslam, yaşadığı dönüşümü anlattı.

Mekselina İslam, Gökhan Çınar'ın programına kabul edilmek için katıldığını söyleyip "Bazen kendimi iki dünya arasında sıkışmış gibi hissediyorum. Bir kesim var beni bağrına basıp kucaklayan, bir kesim var linçleyen, bir kesim var her şeyimi çok abartı bulan" ifadelerinde bulundu.

Mekselina İslam, Gökhan Çınar ile sohbetinde "Kendimi İslam'da buldum" sözleriyle dikkat çekti.

DEKOLTE GİYMEM İÇİN ISRAR ETTİLER, ELENMEK İSTEDİM

Popstar yarışmasındayken kendisini olduğundan farklı biri gibi göstermeye çalıştıklarını ve modunun düştüğünü ifade eden İslam, "Sürekli kıyafetim eleştiriliyordu" dedi. Dekolte kıyafetler giymesi konusunda zorlandığı için yarışmadan elenmek istediğini belirtti.

İslam, "Eskiden makyaj yapıyorsun, ayakkabıyı uydurmaya çalışıyorsun. İslam ile rahat ettim. Kadın kimliğinden çıkıp insan oluyorsunuz." ifadelerinde bulundu.

Çınar, "Canını en çok ne yakıyor?" sorusunu sordu. İslam şöyle yanıt verdi: "Neden bu kadar abartıyorsun? Neden ekranlardasın? Ekrana çıktığımda çok büyük linç yiyorum."

"Hep erkek çocuğu isteyen bir ailenin 5. kız çocuğu olarak dünyaya geldim" diyen İslam, sesinin öğretmeni tarafından keşfediliğini söyledi. Popstar'a çıktığında da çok linç edildiğini söyleyen eski yarışmacı "Sanki kötü yola düşmüşüm gibi, tehdit dahi edildi ailem. Siz öldüremiyorsanız, biz namusumuzu temizleriz demişler" ifadelerinde bulundu.

GERÇEK GÜNDEM

Mekselina İslam popstar tesettür