Esra Ezmeci'den olay paylaşım: 'Kocamla bir aydır evliyiz, daha bekaretimi bozmadı'

TAKİP ET

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine olay bir paylaşımda bulundu.

FOX TV’de Fulya ile Umudun Olsun programını sunarak binlerce kişinin hayatını değiştirmeyi başaran Esra Ezmeci, sosyal medyadan kendisine gelen sorularla da sıklıkla mercek altına alınıyordu. Fakat ünlü psikoloğa Instagram profili üzerinden gelen o son itiraf, milyonların ağzını açık bıraktı. İşte, Ezra Ezmeci’ye bir kadın hayranı tarafından ileten şaşırtan soruya dair merak edilen tüm detaylar.

Ekranlara ilk olarak Fulya ile Umudun Olsun programıyla gelen ve şimdilerde kendi projesini hayranları ile buluşturan Esra Ezmeci, binlerce kişinin hayatına dokunarak tüm televizyon severlerin taktirini kazanmayı başarıyordu. Şimdilerde sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinden gelen soruları ve itirafları da yanıtlamaya başlayan ünlü isim, her geçen gün farklı olayları gün yüzüne çıkarıyordu.

Instagram hesabına gelen sorularla herkesi şaşkına çeviren Esra Ezmeci, aldığı o son itirafla da milyonlara, ‘’Yok artık!’’ dedirtmeyi başardı. İşte, Esra Ezmeci’ye gelen o şaşırtan itirafa dair merak edilen tüm detaylar.

Esra Ezmeci’nin bir kadın takipçisi yaptığı itirafla resmen ağızları açık bıraktı!

Türkiye’nin her yerinden milyonlarca seveni olan ünlü psikolog Esra Ezmeci, son zamanlarda Instagram hesabı üzerinden aldığı soru ve itirafla adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyordu. Genellikle mide bulandıran sorular olsa da tüm hayranlarına cevap vermeye çalışan ünlü isim, aldığı son itirafla herkesi şaşkına çevirmeyi başardı.

Esra Ezmeci’nin takipçisi, ‘’Yeni evlendim ama hala bakireyim. Eşim çok utangaç olduğu için bana yaklaşamıyor. Sizce ne yapmalıyım?’’ deyince şoka giren Esra Ezmeci, ‘’Size hiç yaklaşmaması bence normal değil. Sadece utandığı için mi böyle yapıyor acaba? Cinselliği kendi aranızda konuşarak birbirinize daha kolay yakınlaşabilirsiniz.’’ ifadelerini kullandı.

Sosyal medya Esra Ezmeci’ye gelen o soruyla adeta sallandı!

Ekranlardaki başarısının yanı sıra sosyal medyada da milyonlarca kişiye hitap etmekte olan Esra Ezmeci, aldığı o son itirafla platformları adeta çalkaladı. Birçok kullanıcı, bir kadının özel hayatını bu kadar açık şekilde anlatmaması gerektiğini sinirli ve şaşırmış şekilde ifade ederek, ‘’Anlatmadığınız bir bu kalmıştı gerçekten.’’ yorumlarında bulundular. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Esra Ezmeci’nin olaya dair yapacağı net açıklamayı beklemeye başladı.

www.medyatava.com

esra ezmeci Ünlü psikolog