Ethem Sancak Vatan Partisi'ne katıldı: AK Parti döneminde fakirleştim

TAKİP ET

"Biz Amerika'ın desteğiyle iktidara geldik" sözleri sonrası AK Parti'den istifa eden Ethem Sancak, Vatan Partisi'ne katıldı.

Eski AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi Ethem Sancak, Vatan Partisi'ne katıldı. Sancak, Vatan Partisi İstanbul il Merkezi'nde partinin genel başkanı Doğu Perinçek'in de katılımıyla basın toplantısı gerçekleştirdi.

‘YIKILMIŞ BMC’Yİ AYAĞA KALDIRDIM’

Vatan Partisi İstanbul İl Binası'nda açıklama yapan Ethem Sancak, şunları söyledi:

"Bir malumu ilan ediyoruz. Neredeyse 4 aydır benimle ilgileniyorsunuz. Medyanın bu kadar ilgisinde olacağımı düşünmüyordum ama teşekkür ediyorum. Lütfen beni elli yıllık geçmişimle görün. Ülke çıkarları söz konusu olduğunda para ikinci plandadır. Bir sürü genel başkanla çalıştım. Fikre değer veren tek liderdir Perinçek. Beni 'AK Parti dönemi zengini' olarak lanse ediyorlar. Onlara şunu söylemek istiyorum: Ben AK Parti'ye katılmadan önce TÜSİAD'ta Başkan yardımcılığı yaptım. AK Parti'ye katıldıktan sonra yoksullaştım. Ben AK Partideyken de ülkem için yaptım. Yıkılmış BMC’yi aldım. 'One minute' olayında millet 'dik dur eğilme' diyor. Ona ben fikir liderliği yaptım. Dağılmış iflas etmiş BMC’yi ayağa kaldırdım."

DUVAR

vatan partisi erdoğan ethem sancak doğu perinçek