İzmir'de evi uyuşturucu serasına çevirmişler!

TAKİP ET

İzmir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler Buca ve Torbalı ilçelerinde uyuşturucu ticaretine yönelik operasyon gerçekleştirdi. Buca'daki adrese yapılan baskında dairenin uyuşturucu serasına çevrildiği ortaya çıktı.

İzmir'in Buca ve Torbalı ilçelerinde uyuşturucu ticareti yapıldığı istihbaratı üzerine jandarma ekipleri harekete geçti.

Buca Dumlupınar Mahallesi'ndeki ikamete baskın yapan ekipler evin uyuşturucu serası haline getirildiğini gördü. İkamette bulunan E.U gözaltına alınırken yapılan incelemelerde 13 kök skunk bitkisi, 1 kilogram skunk maddesi, 2 adet iklimlendirme çadırı ile havalandırma cihazı, 7 adet led ısıtıcı, 4 adet zaman ayarlı priz , 2 adet termometre, 2 adet havalandırma borusu, 2 adet ph ölçüm cihazı ve 32 Iitre sıvı gübre ele geçirildi. 

Ekiplerin Torbalı ilçesi, Ayrancılar Mahallesi'nde gerçekleştirdiği operasyonda ise B.A ve Ö.K isimli şahısların iş yerleri ve araçlarında arama gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda yaklaşık 1 kilogram kristal olarak tabir edilen metamfetamin maddesi ele geçirildi. 

Operasyonlarda gözaltına alınan 3 kişi, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. 

uyuşturucu narkotik şube