Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı'nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu

TAKİP ET

Oyuncu Ezgi Mola, dört yıldır birlikte olduğu işletmeci Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs'ta Maçka'daki bir otelde aile arasında düzenlenen nikâh töreniyle dünyaevine girmişti ve ardından da hamile olduğunu açıklamıştı.

İki ay önce evlenen oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu.

Oyuncu Ezgi Mola, dört yıldır birlikte olduğu işletmeci Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs’ta Maçka’daki bir otelde aile arasında düzenlenen nikâh töreniyle dünyaevine girmişti ve ardından da hamile olduğunu açıklamıştı.

Mola “Sağlıkla gelsin. Mustafa çok mutlu. Ailemiz biliyordu ama arkadaşlarımız muhtemelen şimdi duyacak. Küçük numaralarla kaçmaya çalışmak bana yakışmaz. Onun için sizlerle de paylaştım” ifadelerini kullanmıştı.

Çiftin bebeklerinin cinsiyeti beli oldu.

“CİNSİYETİ SADECE BEN BİLİYORDUM”

Oyuncu Enis Arıkan, Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı için cinsiyet partisi düzenledi.

İlk bebeklerini kucağına almak için gün sayan çiftin bir erkek bebeği olacak.

Parti sonrası Instagram hesabından açıklama yapan oyuncu Enis Arıkan “Partiyi ben organize ettim. İki gün önce öğrendim ve cinsiyeti sadece ben biliyordum. Bizimkiler böyle süslü şeyler sevmez, ben de böyle şeyleri çok seviyorum. Geyik olsun… Alaçatı’da olan arkadaşlarımızı davet ettim güldük, eğlendik. Bizimkiler düğün dahi yapmadı böyle baby shower falan yapmazdı. Ben hırsımdan yaptım” dedi.

Çiftin partisine Murat Boz, Gupse Özay, Berkay, Özlem Ada Şahin, İbrahim Büyükak, Sinan Engin, Oğulcan Engin Eser Yenenler ve Berfu Yılmaz gibi ünlü isimler katıldı.

Sözcü

Oyuncu Ezgi Mola Mustafa Aksakallı bebek