Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi sarı alarm

TAKİP ET

Galatasaray derbisi öncesi Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de iki oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor.

Galatasaray derbisi öncesi Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de iki oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig’de lider Galatasaray’ın iki puan gerisinde ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, Fraport TAV Antalyaspor deplasmanına çıkıyor. Sarı-lacivertliler, Galatasaray derbisi öncesi hata yapmak istemiyor.

Fenerbahçe, bu sezon Anadolu'da üç deplasmana çıktı, sadece Ankaragücü'nü yenebilirken Konyaspor ve Trabzonspor'a mağlup oldu. Dış sahadaki altı maçın üçünde puan kaybedildi. Antalyaspor ise temsilcisi ise son iki maçını kaybetti.

Fenerbahçe, ligde 15 maç sonunda aldığı 32 puanla lider Galatasaray’ın 1 puan gerisinde 2. sırada bulunurken, rakibi Antalyaspor ise 14 maç sonunda topladığı 16 puanla 14. sırada yer alıyor.

JORGE JESUS’TAN SARI UYARISI

Fenerbahçe’de iki isim sarı kart ceza sınırında… Ferdi Kadıoğlu ve Miguel Crespo bugün kart görürse pazar günü Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus iki oyuncuyu da uyararak Antalyaspor maçında dikkatli olmalarını istedi.

Öte yandan Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Joao Pedro ve Enner Valencia ile uzun dönemli sakatlıktan dönen Luan Peres ve Nazım Sangare, Antalyaspor’a karşı forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11’LER

ANTALYASPOR: Alperen, Bünyamin, Ömer, Kudryashov, Cemali, Ufuk, Soner, Fredy, Gökdeniz, Adriano, Wright

FENERBAHÇE: Altay, Osayi, Henrique, Szalai, Ferdi, Arao, Zajc, Rossi, İrfan Can, King, Batshuayi

Sözcü

Galatasaray Fenerbahçe derbi