Genç girişimcilerden yeni hamle: Kartal Gayrımenkul açıldı

TAKİP ET

Makine Mühendisi Çağrı Çalık ve Makine Teknisyeni Bayram Aydın'ın kurduğu Kartal Gayrımenkul İzmir Karşıyaka'da hizmete açıldı.


İzmir'de 14 yıldan bu yana doğalgaz, ısıtma ve soğutma sistemlerinde hizmet veren Çağfa Mühendislik'in sahibi Çağrı Çalık ile Makine Teknisyeni Bayram Aydın'ın yeni girişimi Kartal Gayrımenkul Karşıyaka'da açıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta kurdeleyi genç girişimcilerle birlikte Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve Kanal İzmir'in sahibi Rıdvan Akgün kesti.



Doğalgaz sektöründe verdikleri hizmet kalitesini gayrımenkul alanında da devam edeceklerini belirten Çağrı Çalık, ''Bugüne kadar geçen sürede çok sayıda müteahit ve birseysel müşteriye sunduk. Beraber çalıştığımız 150'den fazla inşaat şirketi ve 20 bini aşan bireysel müşteri portföyüne sahibiz. Yaptığımız işten dolayı gayrımenkul sektörünü yakından tanıyor, insanların ihtiyaçlarını biliyoruz. Bu noktada da gayrımenkul sektöründe kısa sürede ciddi bir başarıya ve müşteri potansiyeline ulaştık. Bugün de emlak ofisimizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugüne kadar elde ettiğimiz deneyimi yeni bir bakış açısıyla harmanlayarak müşterilerimize sunacağız'' dedi.

İşinin ehli, profesyonel ekip

Ortaklardan Bayram Aydın ise 8 kişilik bir ekiple müşterilerine gayrımenkul hizmeti verdiklerini ifade ederek, ''Kartal Gayrımenkul olarak ana faaliyet alanlarımız arsa, tarla, konut, lüks konut, ticarethane alım satım kiralama işlemlerinin yanında kentsel dönüşüm, proje geliştirme ve pazarlama. Kısa dönemde ulaştığımız başarı grafiğini geliştirerek devam ettirmeyi amaçlıyoruz. Şimdiye kadar güzel dönüşler aldık ve bu da bizim için ciddi bir moral kaynağı oldu. Tüm ekibimiz işinin ehli, mesleğinin profesyoneli çalışanlardan oluşuyor. İzmir'e gayrımenkul alanında yeni bir nefes getirmek için çıktığımız bu yolda bize destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ederiz'' diye konuştu.

Açılışta konuşan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ise girişimci gençleri görmenin ülkenin geleceği adına kendisini mutlu ettiğini dile getirerek, Çağrı Çalık ve Bayram Aydın'a yeni işlerinde başarılar diledi.