Gezi'de "Camide içki içildi" iddiasını yalanlamıştı! Müezzin Fuat Yıldırım'dan haber var!

TAKİP ET

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Dolmabahçe Camii'nde içki içildiği iddialarını yalanlayan Müezzin Fuat Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Gezi Parkı olayları sırasında polis müdahelesinden kaçarak Dolmabahçe Camii'ye sığınan vatandaşlar hakkında hükümet yanlısı medya 'camide içki içildi' iddiasını ortaya atmıştı. O iddia başta Erdoğan olmak üzere sürekli dillendirilse de Dolmabahçe Camii'nin müezzini Fuat Yıldırım tarafından yalanlanmıştı.

"BEN DİN ADAMIYIM, YALAN SÖYLEYEMEM"

Yıldırım, “Ben din adamıyım, yalan söyleyemem, içki içildiğini görmedim" demişti.

Erdoğan'ın yıllar önce 'bu cuma açıklayacağım' dediği ancak hiçbir zaman açıklamayıp, görüntüleri paylaşmadığı 'camide içki içme' olayı büyük tepki toplarken, muhalefet, iktidarı ve Erdoğan'ı aynı iddiaları hala kullandığı için eleştirmeye devam ediyor.

Öte yandan müezzin Yıldırım'ın sağlık durumu ile ilgili yeni bir bilgi CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel tarafından paylaşıldı. CHP'li Özel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"BÖBREK NAKLİ YAPILDI, SAĞLIĞI İYİ"

"Dolmabahçe Camii'nde içki içildiği iddialarına karşı hakikati savunan Müezzin Fuat Yıldırım'ın sağlık durumu takibimizdeydi. Dün Başkent Üni'de Prof. Mehmet Haberal tarafından böbrek nakli yapıldı. Her ikisiyle de görüştüm sağlık durumu ve morali iyi herkese çok selamları var."

YURT GAZETESİ

gezi parkı imam camii Dolmabahçe Camii Müezzin Fuat Yıldırım