'Gönül Şarkıları' konseri kulakların pasını sildi!

TAKİP ET

Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Öğr. Gör. Dr. Barış Doğan yönetiminde, Türk Sanat Müziği korosunun düzenlemiş olduğu 'Gönül Şarkıları' konseri, dinleyicileri mest etti.

İZMİR GÜNDEMİ-Atatürkçü Düşünce Derneği Karabağlar Şubesinin, Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Öğr. Gör. Dr. Barış DOĞAN yönetiminde Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi Gülriz Sururi sahnesinde Türk Sanat Müziği korosunun “Gönül Şarkıları” konseri gerçekleştirildi.

Düzenlenen 'Gönül Şarkıları 'konseri yoğun ilgi gördü. Konser salonu ağzına kadar doluydu. Konser saygı duruşu ve İstiklal marşının ile başlamasının ardından, izleyicilerin birbirinden güzel Gönül şarkılarına eşlik etmesi ile devam etti.

BİR MİLLET SANATTAN MAHRUMSA…

Açılış konuşmasını  yapan Şube Başkan Yardımcısı Serap Alptekin,"Değerli Atatürkçü dostlarımız. Son zamanlarda yaşadığımız tüm olumsuzluklara biraz da olsa ara verip konserimize gelerek bizleri onurlandırdınız hoş geldiniz. Bir millet sanattan ve Sanatkarlardan mahrumsa tam bir hayata malik olamaz böyle bir millet bir ayağı topal bir  Koluçolak sakat ve alil bir kimse gibidir sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir diyen ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin ışığında çizdiğimiz rotamızda bizlere desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize bu güzel konserin hazırlanmasında emeği geçen başta koro şefimiz sayın barış doğana değerli saz sanatçılarımıza korist arkadaşlarıma şubemiz kültür sanat kolu başkanımız ve üyelerimize teşekkür eder herkese iyi eğlenceler dilerim " ifadesini kullandı.

gönül şarkıları türk sanat müziği barış doğan