Görkem Duman'dan ilk ziyaret Buca Cemevi'ne

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde Buca Belediye Başkanlığına aday adaylığını duyuran CHP'li Görkem Duman, ilk ziyaretini Buca Cemevi'ne gerçekleştirdi. Cemevi Yönetim Kurulu ile bir araya gelen Duman, sosyal medya hesabından ziyarete dair paylaşım yaptı.

Esra Açıkyıldız/İzmir Gündemi CHP’li Görkem Duman geçtiğimiz Pazar günü CHP Buca İlçe Başkanlığı’na Buca Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurusunu teslim ettiği anları sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaşmıştı. “Cumhuriyet Halk Partimizin yerelde iktidarını sürdürmek; daha temiz, daha huzurlu, daha yaşanabilir bir Buca için; gençliğimiz, birikimlerimiz ve liyakatli ekip arkadaşlarımızla beraber gece gündüz demeden çalışma arzusu ile desteklerinizi bekliyorum.”

Bugün sosyal medya hesabından Buca’da ilk ziyaretine dair paylaşım yapan CHP’li Duman Buca Cemevini ziyaret ederek Cemevi Başkanı Hüseyin Gökçe ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldi. Duman sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, Cemevi Dedesi Hüseyin Gökçe ve Yönetim Kurulu üyelerine, hoş sohbetleri için teşekkürlerini iletti.

ilker alkız CHP Menderes