Göztepe araya galibiyetle girmek istiyor

TAKİP ET

Süper Lig'de düşme potasından kurtulamayan Göztepe, ilk yarının son maçında bugün saat 16.00'da Adana Demirspor'u konuk edecek

Spor Toto Süper Lig'de büyük bir düşüş yaşayan Göztepe, bugün ilk devrenin son haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geliyor. Gürsel Aksel Stadı'nda saat 16.00'da oynanacak olan mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Mücadeleyi beINSports2 canlı olarak ekranlara getirecek. Ligde son üç maçtan yenilgi ile ayrılan ve 14 puanla son sıraya gerileyen Göz-Göz, Adana ekibini yenerek devre arasına moralli girmek istiyor. Konuk Adana Demirspor ise 3'te 3 yaparak 29 puanla averajla beşinci sırada yer alıyor.

LOURENCY DÖNÜYOR
Sarı-kırmızılılarda sakatlığı devam eden Boşnak stoper Marko Mihojevic bu maçta da forma giyemeyecek. Beşiktaş maçında cezası nedeniyle forma giyemeyen kanat oyuncusu Lourency ise görev verilmesi durumunda forma giyebilecek. Adana temsilcisinde sarı kart cezalısı Emrecan Göztepe'ye karşı forma giyemeyecek. Göztepe, Süper Lig'de kendi evinde şimdiye kadar 8 kez konuk ettiği rakibine boyun eğmedi. İzmir'de oynanan 8 maçta Göz-Göz 4 galibiyet alırken, 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

ATAKAN VE HALİL DE CEZA SINIRINDA
GÖZTEPE'NİN Adana Demirspor maçı öncesi kart listesi hayli kabardı. Sarı-kırmızılı ekipte, Soner, İrfan Can, Adis ve Murat Paluli'nin yanı sıra Beşiktaş maçında sarı kart gören Atakan ve kaptan Halil de 3 sarı karta ulaşarak ceza sınırına dayandı

TARAFTARDAN DESTEK
SÜPER Lig'de ilk yarıyı düşme hattında tamamlamayı garantileyen Göztepe, bugün Adana Demirspor karşısında taraftar desteğini yine çok yakından hissedecek. Sarı-kırmızılılar, müsabakanın biletlerine yoğun ilgi gösterirken, yaklaşık 10 bin taraftarın takıma destek vermesi bekleniyor. Teknik direktör Nestor El Maestro, sezonun ilk yarısına galibiyetle veda edeceklerine inandığını belirtti, taraftardan destek istedi.

göztepe göztepe stadyumu gürsel aksel izmir adana demirspor