Göztepe'de Maestro'ya son şans

TAKİP ET

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Sırp teknik adama şimdilik destek çıktı. Karagümrük'e yenilerek düşme potasından kurtulma umudunu azaltan Göz-Göz'de Sepil, teknik heyet değişikliği için Beşiktaş ve Adana Demir maçlarının sonuçlarını göz önüne alacak

Yeni Asır'dan Burak Hakerler'in haberine göre, Süper Lig'de düşme potasından kurtulma mücadele veren Göztepe'de teknik direktör Nestor El Maestro'ya şimdilik destek kararı çıktı. Başkan Mehmet Sepil ve Nestor El Maestro, dün özel olarak bir araya gelirken takım ve teknik heyetin performansını masaya yatırdı. Toplantıda Maestro'nun alternatifsiz kadronun zayıflığından yakındığı öğrenilirken Sepil'in ise görüşme sonunda kurmaylarıyla yaptığı görüşmede Sırp teknik adama ilk yarının sonuna kadar son bir şans verdiği öğrenildi.

OLUMSUZ SONUÇTA GİDECEK
Sarı-kırmızılı İzmir ekibinin yarın Beşiktaş ile deplasmanda, pazar günü ise Adana Demirspor ile sahasında oynayacağı maçlar Sırp teknik adam Maestro'nun kulüpteki geleceğini belirleyecek. Ligde 7. haftada düştüğü tehlike bölgesinden bir türlü çıkamayan Göztepe'nin düşme potasının hemen üzerindeki Altay ile arasında 4 puanlık fark bulunuyor.

EMRE ÇOLAK'A KANCA ATTILAR
GÖZTEPE'DE yönetim dış transferde düğmeye bastı. Sarı-kırmızılı yönetim, ilk yarıda orta alanda forma giyen Soner, Yalçın Kayan ve Baku gibi oyuncularından beklediği verimi alamazken bu bölgeye takviye gündeme geldi. Transferde maliyeti düşürmek için bonservisi elinde olan oyunculara yönelecek olan Göz-Göz yönetimi listesine Hatayspor ile yollarını ayıran Emre Çolak'ı aldı. İsmi farklı dönemlerde Göztepe'nin gündemine gelen 30 yaşındaki orta saha oyuncusuna yönetim önümüzdeki günlerde resmi teklifini iletecek

OPERASYON BAŞLADI
Göztepe'de devre arasına az bir süre kala operasyon resmen başladı. İlk olarak sezon başından bu yana yollarını ayırmayı planladığı Nijeryalı golcü Brown Ideye'nin sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden sarı-kırmızıların ikinci yarının başına kadar birçok isimle vedalaşacağı kaydedildi. Göztepe'de Ideye'nin yanı sıra Megyeri ve Mihojevic'le de yolların ayrılacağı bildirildi. Taraftarın transfer politikasını sert bir şekilde eleştirdiği kurmayların kesin olarak bir sol bek, orta saha, kanat ve forvet takviyesi yapacağı belirtildi. Sol bek alınması halinde Berkan ya da Burekovic'in Maestro'nun raporu doğrultusunda takımdan gönderileceği ileri sürüldü.

YILDIZLAR KIZAĞA ÇEKİLECEK
KARAGÜMRÜK maçı sonrası 'Gereksiz değişikliklerden uzak durmalıyım' sözleriyle özeleştiri yapan Maestro'nun bazı oyuncuları kızağa çekmesi bekleniyor. Karagümrük maçında sonradan oyuna giren Kerim, Beykan ve Yalçın'ın olumsuz performansları sonrası forma giymesi zor gözükürken, on birde oynayan Ndiaye'nin de yedek kulübesine dönmesi bekleniyor.

göztepe Nestor El Maestro yeni teknik direktör maç mehmet sepil