Göztepe'den sürpriz hamle

TAKİP ET

Göz-Göz, İstanbul temsilcisinin 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Yunus Akgün için atağa kalktı. Futbolcuya temasa geçen yönetim, kiralamak için Cim-Bom'un kapısını çalacak.

Süper Lig'de transferde gaza basan Göztepe'nin son adresi Galatasaray oldu. Sağ kanatta forma giyen yıldızı Serdar Gürler'i Antalyaspor'a kaptıran Göz-Göz, bu oyuncunun yerini Yunus Akgün ile doldurmayı planlıyor.

KONTRATI 2024'TE BİTECEK
Galatasaray altyapısından yetişen ve 2018 yılından bu yana profesyonel olan 20 yaşındaki futbolcu Göztepe'nin gündemine girdi. Galatasaray'da forma şansı bulamayan futbolcunun nabzını yoklayan Göztepe, olumlu yanıt alırken İstanbullu kurmaylarla da temasa geçmeye hazırlanıyor. Göztepe, kulübüyle sözleşmesi 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Yunus'u kiralamayı planlıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de futbolcunun gelişimi açısından bu formüle sıcak bakabileceği düşünülüyor. Yunus ile görüşmeleri belirli bir noktaya getiren Göz-Göz yönetimi 1-2 gün içinde G.Saray yönetimine bir teklifle gitmeye hazırlanıyor. Transferin en kısa sürede çözüme kavuşması bekleniyor.

Yeni Asır - Burak Hakerler