Göztepe evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak!

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Göztepe, Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak mücadele öncesi futbolseverlerin araştırması sürüyor. Peki Göztepe Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Göztepe- Fenerbahçe maçı ile ilgili tüm merak edilenler...

SPOR Toto Süper Lig'de düşme hattında yer alan Göztepe zirve mücadelesi veren Fenerbahçe'yi konuk edecek. Ev sahibi sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Marco Mihojevic ile cezalı Yalçın Kayan mücadelede forma giyemeyecek. Maç öncesi taraftarların araştırmaları sürüyor. Peki Göztepe - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar....

GÖZTEPE- FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?
Hakem Mete Kalkavan'ın yöneteceği Göztepe - Fenerbahçe maçı bu akşam saat 20.00'da başlayacak. Göztepe- Fenerbahçe karşılaşması İzmir'de, Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak.

Maç Bein Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak. Bein Sports 1, Digiturk 77, Kablo TV 232 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilecektir.

İki takım arasında oynanan 54 müsabakada Göztepe, Fenerbahçe'ye karşı 9 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, sarı-lacivertliler 25 maçta Göz-Göz'e üstünlük kurdu. Tarafların 20 maçı ise eşitlikle sonuçlandı. Fenerbahçe bu maçlarda Göztepe ağlarına 82 gol bırakırken, İzmir ekibi ise 39 kez gol sevinci yaşadı. Göztepe ve Fenerbahçe İzmir'de ise 27 defa karşı karşıya geldi. Fenerbahçe İzmir'de 9 kez kazanırken, Göztepe 6 karşılaşmayı galip bitirdi. İzmir'de 12 maç ise berabere sonuçlandı. Geçen sezon Gürsel Aksel Stadı'nda seyircisiz oynanan maçta Göztepe, Fenerbahçe'ye 3-2 kaybetti.

göztepe futbol maç fenerbahçe