Göztepe Gümüş'ü istiyor

TAKİP ET

Sarı-kırmızılı yönetim, hücum hattı için tercihini yerliden yana kullanırken Fenerbahçeli Sinan Gümüş'ü yeniden listeye aldı

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıda hücum hattında sıkıntı yaşayan Göztepe, golcü takviyesi için harekete geçti. Hücum hattında Adis Jahovic ve Cherif Ndiaye'ye alternatif olarak yerli bir forvet arayışına giren sarı-kırmızılılar, ibreyi yeniden Fenerbahçe'nin yıldızı Sinan Gümüş'e çevirdi. için yeniden devreye girdi. İlk yarıyı takımdan ayrı bireysel çalışmalarla geçiren Sinan için Göztepe'ye Süper Lig'den rakipler de çıktı.

4 KULÜP DAHA DEVREDE

Golcü oyuncu için Başakşehir, Alanya, Antalya ve Yeni Malatya'nın devrede olduğu öğrenildi. Yaz transfer döneminde İstanbul kulübünde kalmayı tercih eden Sinan'ın bu kez tekliflerden birini değerlendirmesi bekleniyor. Göztepe yönetimi, Sinan'ın menajeriyle de bağlantıya geçerken futbolcu maddi olarak ikna edilmeye çalışılıyor. Gurbetçi oyuncunun kulübüyle 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

ADEM BÜYÜK'TEN OLUMSUZ HABER

Göztepe'nin transferi için yoğun çaba sarf ettiği Yeni Malatyaspor'dan Adem Büyük'ün transferi gerçekleşmedi. Sarı-kırmızılı ekip 1 numaralı
golcü adayı olan 34 yaşındaki futbolcuyla büyük oranda anlaşma sağlarken transferi, Yeni Malatya Teknik Direktörü Maruis Sumudica veto etti.

"ADEM BENİM SAĞ KOLUM"
Sumudica önceki gün transferle ilgili, "Adem Büyük, Göztepe'ye gitmiyor. O benim hem sahadaki kaptanım, hem de soyunma odasındaki sağ kolum" açıklamasını yaptı. Sumudica'nın bu açıklamasının ardından Adem Büyük transferi sekteye uğrarken, yönetim alternatif arayışlarına başladı. Tecrübeli futbolcunun kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor.

sinan gümüş göztepe yeni transfer